Nie daje mi spokoju kilka problemów technicznych związanych z klubami. Wraz z kilkoma znajomymi, z którymi babramy się w stalkerze od lat, korzystając z możliwości założylismy ot taki mały klubik na nasze prywatne dyskusje. Po uruchomieniu okazało się, że:
edycja ustawień prywatności klubu znika po zawiązaniu tegoż (jak mogę edytować czy klub jest zamknięty, otwarty etc etc?)
jeden z użytkowników @Mnich nie może odpowiadać na tematy wewnątrzklubowe z poziomu podforum klubu, musi wchodzić przez opcję z głównej strony (najnowsze wpisy)
nigdzie nie widzę opcji aby klub usunąć i postawić kolejny (chociażby po to aby zweryfikować ustawienia prywatności)
Czy ktoś z moderatorów lub adminów byłby tak uprzejmy przyjrzeć się temu? I jeśli faktycznie nie istnieje opcja abym mógł skasować założony przeze mnie klub to bardzo proszę admina o usunięcie klubu “Piknik na skraju forum”. Potem założę go ponownie.
Tzn ja prawdopodobnie mam cos z netem , majster ma byc i naprawic ,ale problem mam z forum taki ,ze jak jestem na gl stronie zalogowany i chce wejsc w jakikolwiek inny temat to pokazuje mi ze jestem niezalogowany i proba zalogowania konczy sie komunikatem " Nie masz uprawnień do przeglądania tej zawartości " badz "wystapil problem…cos tam cos tam " … czekam na majstra ,ale jak jest ktos co zna sie na rzeczy ,niech mi wytlumaczy lopatologicznie w czym tkwi problem
///wiadomosci czatbox/post pokazuja sie po paru sek/min