Witam! Zauważyłem że czasem są dziwne błędy np.gdy handluje z Artemem Kulinarem i biore sobie tam z pięć konserw to one wracają tak jakby do jego ekwipunku i trzeba że tak powiem szybciutko się orientować aby wcisnąć handel.Drugą rzeczą są bagna i tutaj problem z dialogami gdy chce pogadać z Zimnym aby muchomory wymienić to tak jakby cały czas górowało mi pasek dialogu i taki problem jedynie na bagnach występuje bo Dan jak i Swibłow też mają ten sam problem.Czy da się coś z tym zrobić?
Witam! Zauważyłem że czasem są dziwne błędy np.gdy handluje z Artemem Kulinarem i biore sobie tam z pięć konserw to one wracają tak jakby do jego ekwipunku i trzeba że tak powiem szybciutko się orientować aby wcisnąć handel.Drugą rzeczą są bagna i tutaj problem z dialogami gdy chce pogadać z Zimnym aby muchomory wymienić to tak jakby cały czas górowało mi pasek dialogu i taki problem jedynie na bagnach występuje bo Dan jak i Swibłow też mają ten sam problem.Czy da się coś z tym zrobić?
Co do pierwszego problemu to sprawdź czy nie masz w opcjach czasem zaznaczone auto przeszukiwanie trupów, a drugi problem to miałem podobnie często musiałem po kilka razy klikać na dialogi aby zaskoczyło idzie się przyzwyczaić.
Witam! Zauważyłem że czasem są dziwne błędy np.gdy handluje z Artemem Kulinarem i biore sobie tam z pięć konserw to one wracają tak jakby do jego ekwipunku i trzeba że tak powiem szybciutko się orientować aby wcisnąć handel.
U handlarzy asortyment się co jakiś czas losowo zmienia. Widać trafiasz akurat na taki moment.
Dnia 14.02.2016 o 03:09, Bolus napisał:
Drugą rzeczą są bagna i tutaj problem z dialogami gdy chce pogadać z Zimnym aby muchomory wymienić to tak jakby cały czas górowało mi pasek dialogu i taki problem jedynie na bagnach występuje bo Dan jak i Swibłow też mają ten sam problem.Czy da się coś z tym zrobić?
Ten problem u wszystkich występuje na Bagnach (na szczęście tylko tam), więc nie masz się czym przejmować. Klikaj w potrzebny dialog do skutku.
Robię misje ‘‘Poszukiwanie zabójców kła’’. Wróciłem z lab.X10 z dokumentami dla Gwara i mam pogadać z Jakutem . Ale on nie ma opcji dialogowej po której miał by mnie wysłać do Freemana. Czy muszę skończyć jakiś inną nitkę fabularną ? (jeśli tak to którą?) , czy to problem innego typu.