Brak tekstury broni pkm od kopacza „Digger Yura”, w momencie oddania broni stalkerowi ( koło areny ) który ma broń naprawić występuje wylot.
Can’t find model file ‘weapons\pkm\pkm.ogf’.’
W lokacji Agroprom można znaleźć dezertera którego trzeba odprowadzić na kordon , w starszej wersji podąża za nami , w nowszej (gunslinger) powiedział tylko żeby samemu iść do Sidorowicza , a on dołączy , guzik prawda , nadal siedzi w tym samym miejscu, w przyczepie na bagienkach koło bazy wojskowej.
Zawyżone ceny u handlarzy, po najechaniu kursorem na dany przedmiot wyświetlana się cena, jednak po wybraniu handlarz podwaja cenę dwukrotnie, bez Gunslinger taka sytuacja nie występuje, ruskie zagrajmy, tak ma być?
[Nazi grammar mode on] Nie na temat ale przed przecinkami, kropkami, znakami zapytania nie stawiamy spacji. Tak samo po ? nie dajemy spacji i jeszcze kropki na koniec
W zasadzie to dziwna sprawa bo ja nie miałem żadnego wylotu, tym bardziej, że w tym modzie PKM Jury zajmuje bardzo ciężko zmodyfikowany L85, chyba że w nowszych łatkach autorzy coś sknocili.
U mnie było tak samo, ale jeżeli mnie pamięć nie myli to odprowadzanie Dezertera do Sidorowicza to była jedna z tych najbardziej irytujących misji w OGSR bo Dezerter agrował się na każdego mutanta w bliskiej nam okolicy przez co dopóki go nie ubiliśmy, a on go nie oskórował lub w przypadku wrogiego NPC - nie przeszukał ciała, to nie chciał iść dalej - podejrzewam, że dlatego autorzy zmienili dialog i to, że Dezertera nie trzeba zaprowadzać do Sidora.
Tu sytuacja jest dość podobna - najpewniej przez ingerencję autorów w ceny, te się nie zgadzają. Owszem, można by sprawdzić każdy przedmiot dostępny do kupienia w modzie i poprawić ceny w plikach tak żeby się zgadzały, ale raz że przedmiotów jest naprawdę dużo i ogarnięcie tego zajęło by trochę czasu, a dwa - autorzy jeszcze prac nie skończyli, więc możliwe, że to poprawią.
Znalazłem wpisy od ludzi co mieli takie same problemy ale odpowiedzi nigdzie nie prowadzą.
Посмотри вот этот файл в папке дунамикс веапонс. Папка Пкм.
i moja ulubiona perełka
Удаляй вонючий спавнер который поставил…
-Я спавнером вообще не пользуюсь
-Иди это пожалуйста кому то другому расскажи, проблему разобрали все именно из за спавнера сделанного на коленке
-Обязательно расскажу!!! Спасибо за бесполезную помощь!
Jak należy wykonać zadanie z dezerterem, mam ruszyć dalej z fabułą, bo byłem na terenie baru a on nadal siedział w przyczepie i w zadaniu miałem pogadać z Sidorowiczem, brak opcji dialogowej.
Potem oczywiście musiałem natrafić na kolejną dziwną sytuacje jak za naprawę pancerza od grzechu(pokojowe wykonanie zadania na atp) w stanie 95% chciał 5k, wkurzyłem się i skasowałem moda razem z zapisami, więc muszę przechodzić od nowa, pamiętasz może u kogo można ulepszać uzbrojenie? bo staruszek na kordonie już nie robi, przynajmniej dla mnie.