Co do drugiego, to wszystko wskazuje na problem z używanym przez forum motywem, ale chyba by wystarczyło zmienić to w jego kodzie.
Teraz cały ten pasek nie znika/wsuwa się pod ekran po przesunięciu odrobinę w górę strony.
Ale może to nawet lepiej.
Napisy są teraz tak jak powinny być.
@Suseł Wiem, że zgłaszałeś i to oczywiście słusznie, ale o tym zapomniałam poprawiając kilka podobnych problemów, bo raczej mobilnie nie korzystam, no a kolega przypomniał i powinno być już ok : P
Natomiast kiedy forum nie działa, to wina rzekomo jest po stronie IPB, no i tutaj zupełnie nie wiem co można z tym zrobić. U mnie się to zdarza, ale nieczęsto i jeśli już, to nie trwa długo.
Ten problem z 500 to niestety problem po stronie serwera. Testuje teraz alternatywny serwer bo niestety ten służył dobrze kilka lat ale jest coraz gorzej.
Może nie błąd, ale czy jest normalny sposób do przejścia do swojej zakładki “badges” na swoim profilu nie posiadając jeszcze odznak?
W dniu 29.01.2023 o 23:04, LisKot napisał(a):
Może nie błąd, ale czy jest normalny sposób do przejścia do swojej zakładki “badges” na swoim profilu nie posiadając jeszcze odznak?
Wygląda na to, że nie. Dopiszę gdzieś na liście do zrobienia, jak znajdzie się trochę czasu, to można by spróbować albo dodać nową opcję pod/nad “Moje załączniki” w wyświetlanym pod nickiem menu, albo prościej, żeby ranga na stronie profilu też linkowała do badges.
EDIT.
W dniu 29.01.2023 o 18:40, LisKot napisał(a):
Teraz cały ten pasek nie znika/wsuwa się pod ekran po przesunięciu odrobinę w górę strony.
W razie czego ten dolny pasek można wyłączyć w customizerze w mobilnej wersji (ta ikonka:
).
Nie wiem tylko, czemu jest po angielsku, ale to się naprawi.
O i u mnie pierwszy raz się pojawił ten error 500.