SB obecnie jest dostępne nie w zależności od ilości postów - bo było niemiarodajne (klepanie spamu) - a od 15 pkt. reputacji. , - teraz chyba macie widoczne SB…
Tak, działa idealnie, wielkie dzięki!
Witam.
Od paru dni zauważyłem, że podstrony forum otwierają się bardzo wolno a załączniki pobierają się z prędkością
kilkanaście kb/s. Dodatkowo pojawił się problem z dodawaniem zdjęć do postów powyżej 100kb (już kiedyś tak było)
Proszę o pomoc.
U mnie jeszcze występuje takie coś, że po powrocie na stronę główną, gdy chcę ją przewinąć w dół, przewija się tylko ten fragment który był widoczny. Na dole jest tylko tło. Dopiero po chwili “wskakuje” reszta skórki i przewijanie jest już prawidłowe.
Na firefoxie mam to co @kondotier.
Od paru tygodni strooa ta muli czasami, np w tematach ze screenami “rozwija/pokazuje” obrazki do połowy. Od górnej krawędzi do połowy.
Wczoraj jeszcze zauważyłem, że jak jestem w jakimś temacie i wcisne powrót do strony głównej to mi pokazuje, że jestem niezalogowany, jak odświeżę stronę to wszystko jest ok.
Ja dodam że na telefonie wczoraj jak przewijałem jakiś temat to wywalało mnie całkiem z przeglądarki. Po za tym nie ma możliwości przyznania punktów reputacji i ogólnie grafiki są jakoś nie na miejscu, nie symetryczne są z tłem. Zerknijcie na skrinie jak tekst jest również prawie że nałożony na linie.
A mnie właśnie wylogowało i nie akceptowało hasła :]
Musiałem zresetować…
Przeglądarki nie wyłączałem(Opera) a poza tym miałem tylko kilka sytuacji gdzie strona się nie ładowała długo, poza tym nic takiego nie zauważyłem.
Od kilku dni nowe posty nie pojawiają się czasami w ogóle w “Całej aktywności” lub pojawiają się tam z dużym opóźnieniem. Również strona “długo” zapisuje nowego posta.
czy problem występuje jedynie u mnie czy jest to wina serwera/prac na nim?
Mam identyczny problem, jeżeli chodzi o dodanie nowego posta. Również i jego edycję.
i zgłaszali ostatnio brak pojawienia się postów w aktywności.
Wygląda na to, że musimy czekać na a.
Zerknę co się dzieje.
Powinno być OK.
Chyba znowu są problemy jakieś z działaniem strony, przynajmniej na telefonach, na kompie od paru dni nie miałem jak sprawdzić.
Zakładka nieprzeczytane jest u mnie pusta, a widzę, że są nieprzeczytane posty na forum.
Tak samo na stronie głównej mam w kilku działach te pomarańczowe “chmurki” z NEW, a np w nieprzeczytanych pusto.
Przy wysyłaniu posta, po naciśnięciu “Dodaj odpowiedź” jest Zapisywanie, że sobie myśli i wysyła ale nowy post się nie pojawia, dopiero po odświeżeniu strony się pokazywał.
No chyba, że to u mnie jakieś cyrki bo na razie nikt nic nie zgłaszał chyba.
Mam to samo. Nie zgłaszałem, sądząc ze to przeciążenie netu, bo już tak bywało. A pustki w Nieprzeczytanych powstały dopiero wieczorem, wcześniej miałem tam treści.
U mnie jest problem z zapisaniem postu w tematach. Po kliknięciu Dodaj odpowiedź, dość długo trzeba czekać na jej zatwierdzenie.
Dalej są problemy? Wczoraj przez chwilę padł serwer Redis.
Już patrzę. Test.
U mnie na telefonie po staremu, wciąż te same problemy.
Widzę też, że nie mam np tego posta jak wejdę w swój profil.
U mnie wciąż jest lekki problem z dodaniem postu.
U mnie podobnie jak u , ale dodatkowo mi też wolniej ładują strony i kopiuje tekst który pisałem wcześniej
Wydaje mi się że problem rozwiązany, dodana też poprawka żeby nie wystąpił ponownie.
Przepraszam za problemy.
Pierwszy błąd zdarza się i u mnie, choć nie przeglądam ST korzystają z telefonu. Nie wiem, co jest tego powodem.
Drugi problem może rozwiąże @portals.