Problemy z wyświetlaniem obrazków na forum

@kamil190 Nie wiem jak to jest u innych, ale w Twoich wpisach zrzuty które wstawiasz, u mnie się nie wyświetlają, a mam je tylko nazwą której kliknięcie przenosi do jakiejś przeglądarki z taką miniaturką. Dopiero kliknięcie w nią pokazuje zrzut.

4 minuty temu, kondotier napisał:

Nie wiem jak to jest u innych, ale w Twoich wpisach zrzuty które wstawiasz, u mnie się nie wyświetlają, a mam je tylko nazwą której kliknięcie przenosi do jakiejś przeglądarki z taką miniaturką. 

U mnie wszystko ok od razu:

jakiej przeglądarki używasz? U mnie na Chromie i Edge zrzuty ekranu wyświetlają się normalnie.

Mod postawiony, graficznie prezentuje się ładnie. Jak ktoś będzie chciał go tłumaczyć to najwięcej roboty będzie miał z dwoma plikami st_items_outfit.xml i st_items_weapons.xml. Pozostałe pliki mają po kilka linii do tłumaczenia.

A u mnie jest tak:

Używam firefoxa. Ten problem ze zrzutami pojawił się po zmianie na forum. Poprzednio wszystko było w porządku.

stawiam, że coś w opcjach Firefoxa trzeba zmienić. Ale to musi się wypowiedzieć ktoś, kto używa tej przeglądarki.

Może tak być, bo otworzyłem forum tą przeglądarką z Windowsa i zrzuty widać. 

Ale jest to o tyle dziwne, że przed zmianami na forum wszystko grało. A ja w ustawieniach Firefoksa nic nie zmieniałem. Chyba, że zrobiła to któraś z aktualizacji.

A używających Firefoksa proszę o podpowiedzi w sprawie ustawień.

17 minut temu, kondotier napisał:

A używających Firefoksa proszę o podpowiedzi w sprawie ustawień.

Nie odpalałem Firefoxa od przynajmniej dwóch lat, teraz włączyłem, zaktualizowało mi go do aktualnej wersji i wszystko wyświetla się tak jak i w Chromie, Nie grzebałem w zadnych opcjach, wszystko na ustawieniach domyślnych.

Np zrzut który Ty wstawiłeś, wyświetla się normalnie, jak i zrzuty od innych użytkowników np. w Klimatycznych.

POPRAWKA:

W Klimatycznych Kamila 190 też prawidłowo.

podejrzewam, że to może być przez to, że to są linki z galerii z tej stronki https://vk.com/@zonelegendss-stalker-zov-pripyati-call-of-redux

No ale inni raczej nie mają problemu. A aktualizowałeś Firefox.

A jak ja wkleję go tak to widzisz?

Albo tak?

W powyższym wpisie też zrzuty są tylko nazwami.

Otworzyłem oryginalną stronę i widzę zrzuty normalnie.

serio nie wiem dlaczego tak jest?

Te linki są trochę inne niż normalne wklejane blablabla.jpg tylko mają w nazwach dodatkowo rozdzielczości i jakieś odniesienie do albumu z którego są =album.

Ale dlaczego ci się nie wyświetlają normalnie jak innym to nie mam pomysłu.

Mój Firefoxs ma ustawioną automatyczną aktualizację i sprawdziłem, jest na bieżąco.

Nawet sprawdzałem na wyłączonym adbloku. Nie pomagało.

Może gdzieś w przeglądarce są ustawienia które powodują że ci się obrazki nie pokazują.
A na innych przeglądarkach też tak masz?

Oprócz tej wmontowanej w Windowsa WinEdge i Firefoksa nie mam innej, bo nie były mi potrzebne.

Przed zmianami na forum problemów nie  było. Na Edge mogę zobaczyć tylko #1, a na nim jest obrazek.

Szukałem w ustawieniach Ff, ale nic takiego nie znalazłem. Bo to dziwne, że te problemy są tylko ze zrzutami z jednego obcego forum.

Wyczyść przeglądarkę, może to coś da.

trzeba by raczej ją przeinstalować. Ale takie rzeczy robi mój “domowy” informatyk, który jest na razie niedostępny.

Ale jeśli te zrzuty z tamtego forum jeśli są inaczej wklejane są widoczne, to raczej nic to nie da.