Problemy ze schowkami i kwestami

Zapisy gry uruchomiłem. boberm byłeś w ogóle u Dana?

kobal wyjaśnij proszę jak i co naprawiłeś?

Antonie dzieki za zainteresowanie – byłem u Dana na Bagnach w kwestii PDA Tyranta .Oprócz tego zrobiłem tez kilka questów dla niego.

Kobalu - pewnie sie powtarzam - jesteś WIELKI.

Stawiałem że to może być ów problem… Najważniejsze że masz już “naprawione” zapisy gry😁

1 polubienie

Zapisy gry uruchomiłem. boberm byłeś w ogóle u Dana?

kobal wyjaśnij proszę jak i co naprawiłeś?

Klasycznie. Poszedłem do Kabla, przystawiłem mu lufę do głowy i mówię mu - gadaj draniu gdzie jest Śruba albo przynajmniej jego PDA. W mig wszystko wyśpiewał. :grin:

2 polubienia

Co to za artefak Księżycowy Pustak :smiling_face: z zadania na broń rakietową dla Żyły :thinking:

Nie księżycowy pustak a po prostu “Księżyc”. Jest to jedna z modyfikacji pustaka, można zrobić samemu albo dostać w czasie gry za questy.

Sugerujesz Daniel iż można by poprawić to w treści zadania?

Tak, jakbyś mógł to zgłoś na forum OP-2 → Poprawki do tłumaczenia. Myślałem, że jest poprawnie w zadaniu.

Dzięki z góry.

Chodzi o artefakt Księżyc. Błąd w tłumaczeniu, już poprawiony.

Siedze na Kordonie i walcze z gościem w czarnym egzo i nie moge go zabić z 200 strzałów ww głowe😉

Co jest grane :smiling_face_with_sunglasses:

Ze snajperem? Schodzi na dwa strzały z obrzyna.

Mnie 200 go nie zdejmuje :red_exclamation_mark:

Przyjołem od Sidora zadanie na Leszego😈

Myslę, że wznieciłeś wojenkę z którymś z ekipy Buustyego, stalkerów którzy ratują twój tyłek podczas questu na walizke z posterunku wojskowego i potem obozują w wiosce kotów. Bardzo niedobrze. Sprawdź w kontaktach, któż to jest ten nieśmiertelny wojownik. A może to sam Cień Monolitu wyszedł z Labiryntu by sie z tobą zmierzyć.:smiling_face_with_horns:

W kontaktach mam tylko samych przyjaciół😁

Ale pewnikiem masz racje może to być kolega Buustiego😉

Witam.

Od dłuższego czasu usiłuję dostać się do schowka Kuzniecowa na jednym z dachów południowego kompleksu na Agropromie. Wychodzi mi że to wieża wartownicza ale na chwilę obecną brak mi pomysłu na wejście na nią. Czy to tylko moja indolencja czy też Twórcy trochę przesadzili ze zrobieniem z tego moda zręcznościówki? Będę wdzięczny za drobną podpowiedź.

Pozdrawiam.

Drzewo dobre jeno gałązka nie ta. Udało się. @Łobuz i @obal dzięki za pomoc

Z drzewa obok😎

1 polubienie

Tak się to robi :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Panowie i Panie czy jest jakiś sposób żeby uspokoić kolegę Buustiego :smiling_face:nie cofająć gry​:smiling_face_with_sunglasses:

Cofnołem się do pierszego zapisu po Epickej walce na posterunku i on ma jakiś uraz do mnie :smiling_face:

Niechce mi się powtarzać tej Morderczej walki na posterunku😈jestem też o 6 h do przodu nawet Chałwe udało mi się obronić😊

W kontaktach mam samych przyjaciół nie ma wrogów😁

Panowie i Panie czy jest jakiś sposób żeby uspokoić kolegę Buustiego :smiling_face:nie cofająć gry​:smiling_face_with_sunglasses:

Cofnołem się do pierszego zapisu po Epickej walce na posterunku i on ma jakiś uraz do mnie :smiling_face:

Na twoim miejscu cofnął bym się, aby utrzymać “pokojowe stosunki” z Buustym. Pamiętaj że trzeba mu oddać walizkę z pieniędzmi.

Spróbuj u Sidorowicza w kwestii relacji z ugrupowaniami - może pomoże.

Panowie - mam małe pytanie o lornete dla gostka z MW.Gdzie tego szukać?