Problemy ze schowkami i kwestami

‌@boberm łap - https://www.youtube.com/watch?v=CfmL55bwNjc

Złapałem - dzięki , dzięki…

Coś nie tak z tłumaczeniem :wink:

Skrytka Kuźniecowa

Agropom , południowy kompleks , koło rusztowania🤔

Łap - Problemy ze schowkami i kwestami

Jeszcze jedno szukam w X-18 dokumentów dla Sacharowa :wink:

W pomieszczeniu z lodówką nie ma zajrzałęm wszędzie czy to Bug czy zmiany scenariusza🏜️

O ile pamiętam, lokalizacja tej książki się nie zmieniła. Pewnie pseudogigant tupnął o jeden raz za dużo i gdzieś poleciała. Poszukaj dokładnie w okolicy.

Wyszedłem z podziemi i wszedłem z powrotem i się znalazła tam gdzie zawszę :nerd_face:

Szukam Obrzyna dla Dana :desert:

Tam nie ma ani Kontrolera ani Chimer ani Strzelby😕

Między przejściem na DM a lasem jest kotlina . Szukaj na drzewie.

Spotkasz tez wszystkie w/w ustrojstwa w ilości zacnej.

2 polubienia

Dokładne miejsce gdzie szukać broni poniżej

Szanowni Panowie mam do Was pytania dwa:

• zrobił któryś z Panów ten idiotyczny ostatni quest ze schowkiem Kostii w X10 ? Gul mnie strzela, jak mam ganiać po tych teleportach opierając się na mało czytelnej informacji w Poradniku Soli z Forum.

• gdzie jest ten pieprzony schowek Ducha w X10 - informacja o lokalizacji jest na miarę angielskiego dowcipu - cytuję - gdzieś w ścianie :nerd_face:

Hej,

To jest proste. Po teleporcie masz dwie drogi, w przód i w tył. Robisz sejwa, jeśli poszedłeś w przód i cofnęło Cię do poprzedniego teleportu znaczy, że poszedłeś źle. Jeśli poszedłeś w tył i przeniosło Cię w inne miejsce znaczy, że jest w porządku, robisz sejw i od nowa. Około 8 teleportów jest. Jeśli pójdziesz źle to przeniesie Cię do poprzedniego teleportu, znak tego, że musisz wczytać sejw.

Hej,

To jest proste. Po teleporcie masz dwie drogi, w przód i w tył. Robisz sejwa, jeśli poszedłeś w przód i cofnęło Cię do poprzedniego teleportu znaczy, że poszedłeś źle. Jeśli poszedłeś w tył i przeniosło Cię w inne miejsce znaczy, że jest w porządku, robisz sejw i od nowa. Około 8 teleportów jest. Jeśli pójdziesz źle to przeniesie Cię do poprzedniego teleportu, znak tego, że musisz wczytać sejw.

Dziękuje za szybką odpowiedż - w międzyczasie gdy trochę mi nerwy sie uspokoiły :grin:- znalazłem na Youtube łopatologiczny filmik - wklejam , byc może komuś sie przyda:

Temat Kostii - zamkniety - teraz jeszcze ta “angielska zagadka” …

Szukaj tutaj

1 polubienie

Wielki Kobalu - ukłony.

Zrobił mi się taki Bug na zadania czasowe🔽

Czy jest możliwość tego naprawienia :confused:

Ciągle mi to wyskakuje po wizycie na Radarze :wink:przy okazji szukałem żarcia na Pilaw a znalazłem Notebok Achary na Którego nie miałęm zadania​:thinking:

Czy powinienem się cofnąć przed ten moment i zacząć to od nowa to z 4 h gry dla mnie☺️

Nie wiem jak jest w tej edycji Soli - ale obawiam się, że jeżeli nie ma questu - to lepiej nie ruszać.Też się na niego “nadziałem”- ale nie ruszyłem.

Znaczy, co ci Łobuz, wyskakuje? Bo nie jarzę. A notebooka, skoro leży to raczej możesz wziąć. Choć co to za różnica w sumie. Teraz czy później. Myślę, że jedyne niebezpieczeństwo tkwi w tym, że gdzieś go posiejesz i jak będzie potrzebny to się okaże że nie pamiętasz co z nim zrobiłeś i gdzie go położyłeś, lub nie daj boże go sprzedasz.

Znaczy, co ci Łobuz, wyskakuje? Bo nie jarzę.:smiling_face:

Zadania czasowe Mają czas Miesiąć i nie można ich zakończyć -bo nie ma dialogów🔽

Cofnołem się przed radar i zobaczymy co teraz będzie🤔

P.S

1 Droga na Magazyny Wojskowe

2 Rurociąg

3 Za przejściem 1 i 2

Tych 4 dokumentów mi brakuje oraz pomysłów gdzie ich szukać :smiling_face:

Prosze o podanie choćiaż przybliżonych lokalizacji☺️

A czemu miałbyś je zakańczać? Masz zabić zombie w określonym miejscu, zapewne na Jantarze jak pamiętam, i znaleźć artefakt Płomień Zacharowi. Masz na to jeden miesiąc czasu gry. Zabijesz zombie albo zdobędziesz artefakt to zadanie się zaliczy i będziesz mógł je rozliczyć ze zleceniodawcą. Albo minie miesiąc i zadanie zostanie przeniesione do niezaliczonych. Teraz nie ma żadnych dialogów bo nie zabiłeś zombie ani nie masz artefaktu.

Tu masz film z dokumentami w Barze.

1 polubienie