@boberm łap - https://www.youtube.com/watch?v=CfmL55bwNjc
Złapałem - dzięki , dzięki…
Coś nie tak z tłumaczeniem ![]()
Skrytka Kuźniecowa
Agropom , południowy kompleks , koło rusztowania🤔
Jeszcze jedno szukam w X-18 dokumentów dla Sacharowa ![]()
W pomieszczeniu z lodówką nie ma zajrzałęm wszędzie czy to Bug czy zmiany scenariusza🏜️
O ile pamiętam, lokalizacja tej książki się nie zmieniła. Pewnie pseudogigant tupnął o jeden raz za dużo i gdzieś poleciała. Poszukaj dokładnie w okolicy.
Wyszedłem z podziemi i wszedłem z powrotem i się znalazła tam gdzie zawszę ![]()
Między przejściem na DM a lasem jest kotlina . Szukaj na drzewie.
Spotkasz tez wszystkie w/w ustrojstwa w ilości zacnej.
Dokładne miejsce gdzie szukać broni poniżej
Szanowni Panowie mam do Was pytania dwa:
-
zrobił któryś z Panów ten idiotyczny ostatni quest ze schowkiem Kostii w X10 ? Gul mnie strzela, jak mam ganiać po tych teleportach opierając się na mało czytelnej informacji w Poradniku Soli z Forum.
-
gdzie jest ten pieprzony schowek Ducha w X10 - informacja o lokalizacji jest na miarę angielskiego dowcipu - cytuję - gdzieś w ścianie

Hej,
To jest proste. Po teleporcie masz dwie drogi, w przód i w tył. Robisz sejwa, jeśli poszedłeś w przód i cofnęło Cię do poprzedniego teleportu znaczy, że poszedłeś źle. Jeśli poszedłeś w tył i przeniosło Cię w inne miejsce znaczy, że jest w porządku, robisz sejw i od nowa. Około 8 teleportów jest. Jeśli pójdziesz źle to przeniesie Cię do poprzedniego teleportu, znak tego, że musisz wczytać sejw.
Hej,
To jest proste. Po teleporcie masz dwie drogi, w przód i w tył. Robisz sejwa, jeśli poszedłeś w przód i cofnęło Cię do poprzedniego teleportu znaczy, że poszedłeś źle. Jeśli poszedłeś w tył i przeniosło Cię w inne miejsce znaczy, że jest w porządku, robisz sejw i od nowa. Około 8 teleportów jest. Jeśli pójdziesz źle to przeniesie Cię do poprzedniego teleportu, znak tego, że musisz wczytać sejw.
Dziękuje za szybką odpowiedż - w międzyczasie gdy trochę mi nerwy sie uspokoiły
- znalazłem na Youtube łopatologiczny filmik - wklejam , byc może komuś sie przyda:
Temat Kostii - zamkniety - teraz jeszcze ta “angielska zagadka” …
Wielki Kobalu - ukłony.
Zrobił mi się taki Bug na zadania czasowe🔽
Czy jest możliwość tego naprawienia ![]()
Ciągle mi to wyskakuje po wizycie na Radarze
przy okazji szukałem żarcia na Pilaw a znalazłem Notebok Achary na Którego nie miałęm zadania:thinking:
Czy powinienem się cofnąć przed ten moment i zacząć to od nowa to z 4 h gry dla mnie☺️
Nie wiem jak jest w tej edycji Soli - ale obawiam się, że jeżeli nie ma questu - to lepiej nie ruszać.Też się na niego “nadziałem”- ale nie ruszyłem.
Znaczy, co ci Łobuz, wyskakuje? Bo nie jarzę. A notebooka, skoro leży to raczej możesz wziąć. Choć co to za różnica w sumie. Teraz czy później. Myślę, że jedyne niebezpieczeństwo tkwi w tym, że gdzieś go posiejesz i jak będzie potrzebny to się okaże że nie pamiętasz co z nim zrobiłeś i gdzie go położyłeś, lub nie daj boże go sprzedasz.
Znaczy, co ci Łobuz, wyskakuje? Bo nie jarzę.
Zadania czasowe Mają czas Miesiąć i nie można ich zakończyć -bo nie ma dialogów🔽
Cofnołem się przed radar i zobaczymy co teraz będzie🤔
P.S
1 Droga na Magazyny Wojskowe
2 Rurociąg
3 Za przejściem 1 i 2
Tych 4 dokumentów mi brakuje oraz pomysłów gdzie ich szukać ![]()
Prosze o podanie choćiaż przybliżonych lokalizacji☺️
A czemu miałbyś je zakańczać? Masz zabić zombie w określonym miejscu, zapewne na Jantarze jak pamiętam, i znaleźć artefakt Płomień Zacharowi. Masz na to jeden miesiąc czasu gry. Zabijesz zombie albo zdobędziesz artefakt to zadanie się zaliczy i będziesz mógł je rozliczyć ze zleceniodawcą. Albo minie miesiąc i zadanie zostanie przeniesione do niezaliczonych. Teraz nie ma żadnych dialogów bo nie zabiłeś zombie ani nie masz artefaktu.
Tu masz film z dokumentami w Barze.