Poszukuje bety tego moda do crysisa,tutaj jest torrent (http://www.moddb.com/mods/cryzone-sector-23/news/release-a-beta-version-cryzone-sector-23) ale nikt nie udostępnia przez dwa dni nic się nie ściągnęło.
Wie ktoś skąd mogę pobrać tego moda?
Poszukuje bety tego moda do crysisa,tutaj jest torrent (http://www.moddb.com/mods/cryzone-sector-23/news/release-a-beta-version-cryzone-sector-23) ale nikt nie udostępnia przez dwa dni nic się nie ściągnęło.
Wie ktoś skąd mogę pobrać tego moda?
W tej chwili jest 138 seedów, Skoro nie posiadasz konta na tym ruskim trackerze to jak chcesz pobierać ?
Mozna to ominąć, lecz można tez za takie praktyki wyłapać bana na IP = włącz pobieranie po DHT i będziesz pobierał od peerów na lewo .)
Udało się już się ściąga wcześniej ściągałem w BitLordzie i się nie ściągało ale zainstalowałem uTorrent i ściąga.Dzięki!
Wszystko fajnie, Czy ktoś opisze po kolei sposób zainstalowania, a potem uruchomienia? Bo mam chęć zrobić tak jak @Robert, tylko że z kompem. :wallbash: Zainstalowałem Cry Zone, mam Crisisa 1 i nie mogę uruchomić moda. Klikam na ikonkę, a tu Crisis mi odpala. Proszę o sugestie.
Jest opis na stronie trackera. …http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3882391,
To kuźwa do folderu z Crisisem trzeba było wskazać! No zaraz zobaczymy, bo ja do osobnego folderu, ha. Dzięki.
Piękna rzecz, muszę przyznać… Jak zobaczyłem pierwszy filmik w temacie, pomyślałem “Zabili STALKERA, zrobili kolejną arcade’ową strzelankę”, ale patrząc po tym, co już powstało do tej pory i jak się mod rozwija… To może być nawet sporo lepszy od podstawki, oby tylko moderzy nie zarzucili roboty. A znając naszych polonizatorów zapytam: “Jak postępy polonizacji?”
Tu niema czego tłumaczyć, bo niema jeszcze samej gry, to co dają to tylko build. Możesz pożonglować plikami z samej gry i częściowo sobie spolszczyć moda.
Potwierdzam to, co pisze @Yurek, sam tam zasysałem. Warto zajrzeć. Mam pytanie. Jest w komplecie z CryZone coś takiego jak Hotfix, czy to odpalać? Nie próbuje, bo jak skaszanię, to instalacja trwa bardzo długo i nerwica pewna. Już 40% zdrowia i tak straciłem do tej pory, a ZUS na to renty nie da. Może ten hotfix jest tylko dla zaawansowanych, nie wiem. Mówię tu o tym CryZone, co Yurek wskazał i ja polecałem też.
Czy to nie jest to co dawałem już dawno temu, jedna mapka zaczynamy w obozie gdzie w jednym z budynków leży cała masa uzbrojenia. Idąc przesz szlaban widzimy 2 samochody a w lewo idziemy do anten na które nie możną wejść ?
To jest to, udało mi się zainstalować tego moda, a trudno go się instaluje, jak jest się niecierpliwym. Ciekawe, jak zajrzeć do plecaka, skoro przycisk “i” otwiera PDA i nic na nim nie ma, prócz ikonek do bawienia się. Piszesz @Kruc że trudny, to mało powiedziane. To zwariować można będzie, jak nie wiadomo kiedy i jak pagibniesz. Dla twardzieli to granie. Odmienny całkowicie świat Zony.
Stalker to kaszka z mleczkiem, CryZone jest jak ostre burrito To mnie urzekło już od samego początku, gdy inni potrafili tylko narzekać że to stalker na silniku crayteka to kiszka z cukierkowa grafika.
@Kruc masz u mnie poparcie co do CryZone. Nagłowiłem się nad uruchomieniem, ale się opłaciło. Szkoda, że nie można zajrzeć do ekwipunku. Nie wiem gdzie jest plik, co można by coś sobie podspolszczyć. Trzeba chyba czekać na zakończenie prac nad modem. Byłem w bunkrze naukowców, trochę natłukłem mutantów, zaliczyłem kilka anomalii-katapult, a najgorsze są szczury, nie widać ich w trawie, a zaje.iście kąsają, nie ma w co strzelać i tracisz życie. Wciągająca gra, trudna i pełna niespodzianek. Jakby się kiedyś zbierała ekipa do spolszczenia tego moda, to się piszę.
Ja na razie robię rożne testy z nowym dyskiem, ale jak to ogarnę to zainstaluje Crysis + mod i powiem ci co i jak. Do plecak można wejść ale musisz te dll’ki dodać, mnie się nie udało. Co do spolszczenia to są za to odpowiedzialne paczki z językami. Można je modyfikować winrarem.
@Kruc, opisz mi gdzie to szukać, bo ciekawie piszesz. Nie bardzo wiem gdzie co jest i jak to zrobić. Dzięki z góry.
To jest modyfikacja do Crisisa 1 czy 2?
@czernobyl, do 1. Zassij go, a tam wszystko jest, z potrzebnym Cisisem włącznie. @Kruc, nie mam tego jak znaleźć. Po prostu nie wiem. Jak to lepiej ogarniesz, to opisz. Za mało, jak dla mnie, danych skąd i gdzie to jest.