W sumie aż 1080 mi zbędne, 1060 by wystarczyło, ale z drugiej strony aż ślinka cieknie na 1070… To idzie w złą stronę
i3 8100 w swojej klasie cenowej nie ma sobie równych. Jak ktoś się waha, to najwyższy czas przestać, bo pewnie taniej nie będzie. Poziom wyżej z kolei 8600k. Warto dołożyć, zamiast brać 8400, przynajmniej moim zdaniem.
No niestety 14 lutego to była tylko dostawa dla zamówień chyba z tamtego roku jeszcze. Teraz 28 lutego jest dostawa jednej sztuki. ( data może się zmienić.) Ja nie zablokuję sobie 15 tys na nie wiadomo jak długo
Ciekawa propozycja dysk SSD 180GB za 99 zł
Pamiętajcie, że jest to “zwykły” dysk SSD ( Szybkość odczytu [MB/s] 560 Szybkość zapisu [MB/s] 475)
z dobrymi parametrami z tym, że na złączu m.2
Jeśli na swojej płycie posiadacie m.2 to ZDECYDOWANIE lepiej jest kupić ten dysk niż tradycyjny SSD.
Może to oferta dla wymagających a ja sam stałem się posiadaczem tego cuda jako prezent od mojego kupla z okazji gwiazdki 2018 ale…
Ta mysz jest warta każdej złotówki !
Ok, ale to chyba “zwykła” 2080. Gdzieś czytałem ,że MSI zrezygnowała z tzw. power limit i czasami można przepalić płytę. To było na angielskim forum, dlatego nie wszystko ogarnąłem. Myślałem że ktoś może coś o tym wie.
Ok, ale to chyba “zwykła” 2080. Gdzieś czytałem ,że MSI zrezygnowała z tzw. power limit i czasami można przepalić płytę. To było na angielskim forum, dlatego nie wszystko ogarnąłem. Myślałem że ktoś może coś o tym wie.
Z tym przepaleniem nigdy o żadnej karcie nie słyszałem i nie czytałem ale właśnie znalazłem test eng 2080ti i wychodzi na to, że ta karta to prawdziwy potwór.
Jedno co można o 2080 ti powiedzieć to na pewno jest prądożerna aloe to jest coś za coś