Prypeć w WARFACE

Dobra wiadomość dla wszystkich fanów WARFACE.

W następnej aktualizacji zostanie wprowadzona mapa Prypeć o powierzchni 30 km! Mapa ta będzie częścią nowej operacji.

A żeby nie być gołosłownym…oto trailer:

1 polubienie

Serio uważasz że profanacja tak ważnego miasta dla naszej społeczności jest dobrą wiadomością?

Gra p2w, gdzie co drugi to cziter :>

(#moje zdanie)

1 godzinę temu, SEB2E napisał:

Gra p2w, gdzie co drugi to cziter :>

Chyba nie masz racji , mam już 14 poziom i jeszcze wcale nie spotkałem czitera , nawet uważam że w Warface jest bardzo mało osób czitujących niż w CS GO {a cs jest płatny}

W Warface też trzeba patrzeć na statystyki broni , bo zbyt dużo broni jest OP.Też myślałem z początku że inni czitują dopóki sam nie kupiłem broni która jest OP {Damage + wysoka celność + prawie zerowy rozrzut}

Ale sam przyznam że w większości gier P2W czitują i przewagę dodatkowa mają gracze z kasą.

EDIT : od miesiąca nie grałem a już widzę takie coś

@antrix Gdybyś ty grał w łorfejsa jakiś rok dwa lata temu, to była świetna gra, a teraz gdy jest pod skrzydłami my.com to dno moim zdaniem.

Nie musisz się z moją opinią zgadzać ;v

@SEB2E racje masz 100%, gram w to nieco ponad 1,5 roku i od marca gra spadała na poziom maksymalnej beznadziejności :grin:

teraz po “globalnej aktualizacji” cześć graczy stracili konta{też straciłem} , i twórcy przeszli na typowy P2W

To smutne, a tak dobrze się zapowiadało :frowning:

No ale nie płaczmy nad rozlanym mlekiem, co nie? ;D

1 polubienie

W dniu 26.08.2017 o 13:33, Waffen napisał:

teraz po “globalnej aktualizacji” cześć graczy stracili konta{też straciłem} , i twórcy przeszli na typowy P2W

Konto można odzyskać w bardzo łatwy sposób, zresztą była do tego instrukcja. Wiem bo odzyskałem po prawie roku nie grania w WF.

Cziterzy to nie problem WF, tu ich akurat nie ma.

Misja w Prypeci ujdzie choć to nadal ten sam WF, czyli nuda.

Spoiler

Prypeć sam w sobie jest nudną operacją w warface :slightly_smiling_face: Prawie jak Maraton czy poszczególne części Grota włóczni :grin: