Dobra wiadomość dla wszystkich fanów WARFACE.
W następnej aktualizacji zostanie wprowadzona mapa Prypeć o powierzchni 30 km! Mapa ta będzie częścią nowej operacji.
A żeby nie być gołosłownym…oto trailer:
Dobra wiadomość dla wszystkich fanów WARFACE.
W następnej aktualizacji zostanie wprowadzona mapa Prypeć o powierzchni 30 km! Mapa ta będzie częścią nowej operacji.
A żeby nie być gołosłownym…oto trailer:
Serio uważasz że profanacja tak ważnego miasta dla naszej społeczności jest dobrą wiadomością?
Gra p2w, gdzie co drugi to cziter :>
(#moje zdanie)
1 godzinę temu, SEB2E napisał:
Gra p2w, gdzie co drugi to cziter :>
Chyba nie masz racji , mam już 14 poziom i jeszcze wcale nie spotkałem czitera , nawet uważam że w Warface jest bardzo mało osób czitujących niż w CS GO {a cs jest płatny}
W Warface też trzeba patrzeć na statystyki broni , bo zbyt dużo broni jest OP.Też myślałem z początku że inni czitują dopóki sam nie kupiłem broni która jest OP {Damage + wysoka celność + prawie zerowy rozrzut}
Ale sam przyznam że w większości gier P2W czitują i przewagę dodatkowa mają gracze z kasą.
EDIT : od miesiąca nie grałem a już widzę takie coś
@antrix Gdybyś ty grał w łorfejsa jakiś rok dwa lata temu, to była świetna gra, a teraz gdy jest pod skrzydłami my.com to dno moim zdaniem.
Nie musisz się z moją opinią zgadzać ;v
@SEB2E racje masz 100%, gram w to nieco ponad 1,5 roku i od marca gra spadała na poziom maksymalnej beznadziejności ![]()
teraz po “globalnej aktualizacji” cześć graczy stracili konta{też straciłem} , i twórcy przeszli na typowy P2W
To smutne, a tak dobrze się zapowiadało ![]()
No ale nie płaczmy nad rozlanym mlekiem, co nie? ;D
W dniu 26.08.2017 o 13:33, Waffen napisał:
teraz po “globalnej aktualizacji” cześć graczy stracili konta{też straciłem} , i twórcy przeszli na typowy P2W
Konto można odzyskać w bardzo łatwy sposób, zresztą była do tego instrukcja. Wiem bo odzyskałem po prawie roku nie grania w WF.
Cziterzy to nie problem WF, tu ich akurat nie ma.
Misja w Prypeci ujdzie choć to nadal ten sam WF, czyli nuda.
Prypeć sam w sobie jest nudną operacją w warface
Prawie jak Maraton czy poszczególne części Grota włóczni ![]()