Przejścia

Witam mam pytanko dotyczące Soljanki dotyczące przejść między lokacjami a mianowicie chodzi o to że nie zaznaczją się na mapie w PDA no i nie mogę przejść na magazyny wojskowe o jaka fleszkę chodzi o tą fioletową taką co sie nią dostaje od krugłowa bo chyab innej nie ma ;> mam tą własnie w plecaku i jak podchodzę do Barmana to nie ma żadnego dialogu o tym pendrajwie ??

Jaco jaka wersja Soljanki …?Jeżeli grasz w nową 14.08.2010 musisz chwilę poczekać na poprawkę już jest gotowa.
Jeżeli grasz w starszą nie powinno być kłopotu z pendrive Krugłowa…warunek musisz dostać go od niego samego , nie wziąć od martwej postaci.
Ten temat był już w problemach …

Soljanka z 19.04 ściągana hmmm z pewnego forum ;p
Dopełnienie z 14.08.10
Pacz z 20.08.10
Pacz z 3.09.10
No i oczywiście polonizacja RC3
..wyszły może jakieś nowe poprawki albo coś bo nie mogę znaleźć działu z polonizacją a na innym forum nie bardzo chce mi się przedzierać przez te wszystkie posty ;]

Poprawka do przejść jest już w fazie testów i lada moment będzie na forum. Na tamtym forum jej nie ma bo to my ją tworzymy. Powinieneś pobierać materiały z jednego źródła ,by uniknąć w późniejszym czasie niedomówień typu ..może tam był jakiś błąd.. Polonizacje są w Pobieralni…
Troszkę cierpliwości i gra pojedzie dalej…:slightly_smiling_face:

Poprawka do przejść już jest w pobieralni. Najnowsza wersja polonizacji z dnia 09.10.10 leczy problem. Jednakże może być konieczna nowa gra, sorry… W każdym razie spróbuj sejwa przed oddaniem fleszki Barmanowi.

No właśnie w tym problem że nie oddałem jej barmanowi gdyż nie było stosownego dialogu hehe ;] no nic najwyżej trzeba będzie zacząć od nowa ;}