Witam.
Mam problem ze zdobyciem przyczółku dla bandytów w kordonie.
Zatrzymałem się na etapie “odeprzyj ataki wroga do przybycia pomocy”…
Już w sumie 10 ich odparłem i nic…
CO mam zrobic?
Tak samo miałem z Wolnością zdobyłem drogę do Wysypiska i czekałem pól dnia ( prawdziwego dnia, nie w grze) Aż w końcu ktoś się pofatygował, żeby to zająć
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Również pozdrawiam, ale popracuj nad pisownią-fidi ![]()
Oni nie zawracają raczej czasem na swojej drodze spotkają inny oddział niekoniecznie przyjazny i wtedy kończy się ich wędrówka :mrgreen:
Ale czasami jest tak, że nawet jak już są w połowie drogi, to zawracają. Przynajmniej ja tak miałem, parę razy :-/
Jak już skorzystasz ze wszystkich rad moich przedmówców to i tak czasem pozostanie Ci czekać na nadejście pomocy dość długo. Zdecydowanie nie za bardzo się kwapią twoi kumple do zajęcia danej lokacji ale za to widać ich na PDA jak idą więc możesz śledzić ich ruchy.
Nie wiem który raz już to piszę, ale 1.5.04 jest najbardziej zabugowanym patchem
Chyba taka nasza rola, podpowiadać w nieskończoność.
Zainstaluj najnowsze patche
F23 masz rację.
Na forum są wszystkie łatki, zainstaluj i po kłopocie. Jeśli nie chce Ci się grać od początku , są zapisy.
Grałem Bandytami poczytaj moje porady.
Przeczytaj “Zmiany w patchach” - potem wyciągaj wnioski. Najnowszy patch jest kompatybilny z sejwami z wersji 1.5.04.
Nie wiem który raz już to piszę, ale 1.5.04 jest najbardziej zabugowanym patchem.
1.504 nie starczy? Bo nie chce mi się od nowa grać…
Zainstaluj najnowsze patche - dzieje się tak w misjach dla wszystkich frakcji. Potem, odpieraj ich jak najwięcej możesz. Może być i 15 ![]()