Przydatne save'y

Wersja OP-2: Repack + Spol. Beta wer. 0003

Kiedy: Po wyjściu z pieczary

Dodatkowe uwagi: Dodana duża ilość kasy dla łatwiejszej gry.

szej zony.7z

Sejw po odprowadzeniu krugłowa przez dzicz. Żadnych czitów. Wszystko zdobyte poprzez zadania.

POKRUGLOWIE.7z (1.69 MB)

POKRUGLOWIE.7z (1.69 MB)

Sejw po X-16. Żadnych czitów  Po-x-16.7z (1.81 MB)

Po-x-16.7z (1.81 MB)

Sarkofag -   sarkofag.7z (1.62 MB)

Obok leży plecak wypchany z wyposażeniem. Nie mamy dekodera, ale można go sobie zrespić.

Po wyjściu z X-18 u sida, bez czitów.

po x-18.7z

Nasz ekwipunek:

Z ważniejszych informacji:

• Dwa schowki Kostii znalezione

• Zadanie na pijawki zrobione (stąd nóż)

• Przyjazne stosunki z Kuzniecowem

• Mapa ATP odkryta i część zadań zrobiona

• Wypad do zapomnianego Lasu (na szybko, ale postęp do zadania “Inferno” jest)

• RPG i celownik PU są potrzebne do zadań (na ATP i na Wysypisku)

PS. Na tym zapisie są schowki, w których jest dużo sprzętu, jak ktoś chce znać lokalizację, niech piszę na PW.

1 polubienie

Przed Prypecią:

Save wykonany w barze po powrocie z Jantaru - przed prypecia.7z

Ważniejsze informacje:

• Oddane rzeczy dla…

… sida buggy z bagien i artefakt “Inferno”

… minigum dla Adrealiny

… pda dla kreta

… Big Ben i walizka dla Freemana

… Barrett M95 dla Kostii

… Dokumenty dla Akima

• Odkryte dużo przejść

• Zrobione zadania na ATP (chyba 3/4 zadań)

• Losowo robione zadania (dla sida, barmana)

• Schowki Kostii do Jantaru znalezione

• Walizka dla sida z posterunku oddana

• Zrobione dwa zadania dla Kuzniecowa

• Oddany Karabin dla Woronina

• Część zadań dla Worona zrobione

I wiele innych pobocznych zadań…

Postać będzie “pusta” po wczytaniu gry. Save wykonany jest przed 3ma schowkami, które są wypakowane sprzętem. Każdy indywidualnie coś znajdzie dla siebie.

1 polubienie

Freeplay, save wykonamy w Magazynach Wojskowych - freeplay.7z

Wyposażenie:

Junx ten temat to moim skromnym zdaniem strzał w dziesiątkę - szczególnie przy takich molochu jak OP-2.

Mam prośbę potrzebny mi jest zapis ze skończonymi zadaniami z bagien tzn: po rozmowie z Danem a skończonymi zadaniami na Magazynach Wojskowych ponieważ przeinstalowywałem moda i przez przypadek skasowałem zapisy.

@anatol zobacz, któryś z dwóch ostatnich moich zapisów, może jakiś “podejdzie” pod twoje wymagania :slightly_smiling_face:

Korzystalem z twojego zapisu ale nie ma Dana w schowku jest karabin bandytow niet a Swibłow nie daje zadania a po wzieciu karabinu i oddaniu Swiblowowi nie ma dalej dialogu.

Spróbuję poszukać zapisu po Danie - ale nie obiecuję, że to będzie jutro - praca…

Posiada ktoś save przed rozmową z Górnikiem? (pierwsza wizyta w Pieczarze)

Jak próbuje wczytać quicksave w Pieczarze to mam wylot, a nie jestem na tyle biegły by tą lokację przejść za jednym zamachem.

Eweuntialnie po wyjściu z Pieczary, ale z normalną ilością gotówki :blush:

A mogą być autosave-y z questów po wyjściu z Pieczary bo takich to mam pełno, od początku moda.

Gram na wersji repack be żadnych powiększań udźwigu, dodanej kasy.

Dobra paczka autosave-ów z początku gry, po wyjściu z Pieczary.

http://www26.zippyshare.com/v/CDSvyTAt/file.html

Dla pewności sprawdź antywirem. Gram na Repacku ze spolszczeniem 0.10.

1 polubienie

Oto mój ostatni zapis, z ważniejszych rzeczy

• ukończone sporo zadań na Kordonie i Wysypisku
  • trochę kasy
  • niezłe arty
  • schowek ze szpejem u Sidorowicza

Zapis i screeny w załączniku:

wypad_agroprom.rar

1 polubienie

Witam, chcecie zobaczyć graty natchnionego zbieracza..to zapraszam. Sejwy po pierwszym rajdzie do Prypeci, dużo zadań zrobione..Bagna jeszcze nie odwiedzone.

BAR.rar Zapomniałem dodać, zero czitów.

3 polubienia

Witam potrzebny jest mi zapis po rozmowie z Cieniem Monolitu w zadanie na sejf monolitu.

Przeszedłem RebornFF. Po przerwie zamierzam wrócić do OP-2.

Może ktoś podrzucić mi zapis po Pieczarze? Usunąłem moda i mój zapis przepadł.

W temacie jest, ale nie chce zapisu z kosmiczną ilością gotówki.

1 polubienie

Gratulacje!!! Witaj w klubie Rebornowców .

Szkoda że usunąłeś moda z savami, bo chciałem Cię prosić jeśli skończysz, o wstawienie jako deskę ratunkową dla tych którym się im nie powiedzie, sava w podziemiach przed rozmową o rezygnacji z przynależności do Monolitu.

A co dotyczy pieniędzy. Jeśli ich ilości w savie z forum Ci nie odpowiada, to zrób myka. Nakupuj u jakiegoś handlarza najdroższych przedmiotów tyle, że zostanie Ci kwota jaką chcesz mieć, a przedmioty wsadź do jakiegoś trupa. Mod zrobi z nimi porządek.

No i pytanie. Dlaczego nie ciągniesz dalej, a przeskakujesz na OP2? Teraz, mając moda na świeżo w głowie, przejście drugiej jego części będzie przyjemniejsze niż po przerwie. Grałem w OP2 i gdybym teraz miał wybierać pomiędzy nim, a Odmiennymi światami, wybrałbym je. Trudności jakie w nich występują, mają realne uzasadnienie w scenariuszu, nie jak w OP2 gdzie określenie “maksymalne przegięcie” nie oddaje skali utrudnienia.

Z tego co czytam, właściwym jest Solianka 2016. Czekam na dostosowanie spolszczenia aby zagrać i zmyć niesmak jaki mi pozostał po grze w OP2.

Ale to Ty decydujesz w co grać, tak że nie myśl, że coś na Tobie wymuszam. Ja tylko daję sugestię.

Dzięki.

Usunąłem OP-2 z zapisami :_) Do RebornaFF mam nadal. Zerknę.

Masz rację jednak lepszym wyjściem będzie rozpoczęcie kolejnej części

No właśnie sam czekam na to spolszczenie z niecierpliwością.

1 polubienie