Pytania na temat rozgrywki

Jak używać kocich łbów

Jakie musi mieć warunki żeby zmienił się w arta

A przypomnisz coś bardziej o tych “kocich łbach” bo ja to pamiętam coś, że to w nie przemieniały się artefakty jak się “psuły” w modach, a nie na odwrót. Ale o co chodziło z nimi w Złotej Kuli?

Coś zapomniałem chyba. Jakiś opisa arta albo screen z rozmowy o nich?

Koci łeb to podobno przedmiot który w jakichś okolicznościach może zmienić się w artefakt.

Do tych przekształceń masz daleką drogę. Będziesz je mógł przerobić dopiero jak na Dziczy odśpiewasz Międzynarodówkę  - młodsi mogą jej nie znać :  https://www.youtube.com/watch?v=q3it_DdUUlg

i zdołasz dostać się do pomieszczenia z popiersiem Lenina. W modzie śpiewana jest po rosyjsku, ale w tłumaczeniu zwoju, daliśmy polski tekst. Na razie troszcz się o to, abyś nie narobił głupot w tej części moda, a zrobić je łatwo tam, gdzie istnieje możliwość wyboru rozwiązania zadania.

Niektóre wybory są zaskakujące.

2 polubienia

dzięki

Dotarłem na i wszedłem do podziemi i razem z jakimś tam kolesiem minęliśmy jakieś ustrojstwo powiedział że to wentylator i zadziała tylko że potrzebuje energii a ja przeszukałem całe podziemia i nie znalazłem nic. Podpowie ktoś jak to włączyć ?

A i był bym wdzięczny osobie która powiedziała by gdzie można na Agropromie znaleźć śrugopręt bo potrzebny mi do misji.

A zapytaj się lalki w inwentarzu odnośnie zadań.

Ewentualnie zajrzyj do poradnika, jest chyba do starszej wersji ale może pomoże

Konkretniej do 2 części.

Ps. Co to jest “śrugopręt”

1 polubienie

Wydaje mi się, że chyba tak trzeba zrobić z tym wentylatorem:

Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=bQWZqGwRDgM

Śrubokręt/“Śrugopręt” to jest on tutaj:

Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=rBj9RdvF8DU

NAPRWEDE??? przechodziłem z 123175802597213675368 razy obok tej skrzyneczki i ją NIE ZAUWAŻYŁEM???

PS: ach ten tłumacz zamiast pokazać jak się coś pisze to nie 

W każdym razie dziękuję 

Ktoś ma patcha naprawiającego takie coś:

Jeśli autem wjechałeś w anomalię, to jakiego chcesz patcha? Wczytaj wcześniejszy zapis i jedź omijając anomalie i nie rozpędzaj się, bo to też grozi dachowaniem. Hamulec jest chyba pod “Y”.

dzięki ^^

Może mi ktoś powiedzieć co to jest??? Jak w to wejdę to nic się nie dzieje co jest praktycznie niespotykane w zonie. Spotkałem to jak uciekałem z dezerterem z posterunku ( misja z kombinezonem i kamuflażem jak nie przejdziesz przez nasyp)

To jest pozostałość lub nieczynny teleport świadomości oraz też jako “baza” do hologramu np w reaktorze na Czaes - świadomość zero - fonetycznie"o-soznanie", spotykana anomalia w wielu modach.

Dzięki bo tak w nocy przechodzę i sobie myślę “no to kolejna anomalia która zabije mnie na hita”

PS: skoro to “nie czynny” teleport to czy można byłoby go jakoś włączyć?

yyyyyy UPS ??? Autor gry powinien to poprawić.

W/w teleport/Hologram uruchamia się w trakcie fabuły w modzie, graj a się dowiesz.

uuu coś się szykuje widzę

Aleś wymyślił bajeczkę. Przecież w Złotej kuli często występują takie “zawirowania powietrza”.

Takie cudaczne pozycje trupów, to w modach nie pierwszyzna. Ale coś masz nie tak, bo akurat ten NPC nie powinien zginąć.

Kondotier no wybacz, prawie zapomniałem, że to tylko ty masz monopol/patent na doradztwo w rozgrywce.

Już się nie wpi… i masz pole do popisu.

Przesyłam tak bardzo przez ciebie lubiane: :wink:

p.s. MrocznyStalker - porady - wolna wola w myśl zasady: nie uważałeś jak robiłeś to rób jak uważasz.

Wiem że masz bujną wyobraźnię i wyrażasz się często bardzo pokrętnie, w sposób tylko sobie zrozumiały. Ale nie dorabiaj ideologi do scenariusza, tym bardziej że z prawdą nie mającą nic wspólnego. Nie rób człowiekowi wody z mózgu w modzie z tyloma fantastycznymi rozwiązaniami.

@Kondotier chodzi o to że zabiłem go granatem, otworzyłem drzwi do bunkra i wrzuciłem granat mu tam.

ALE zostawmy temat Krodonu mam pytanie na temat na temat Doliny Mroku i tej dziewczyny, po wskoczeniu na bagnach w zielony teleport zabiera mi wszystko co mam w inwentarzu. 

I czy da się to odzyskać czy trzeba wszystko schować do schowka a potem wziąć cały dobytek.