sorki za wszystko dzieki wielkie nei gniewam sie ja juz taki jestem
dzieki za pomoc
Edit
jeszcze raz przepraszam was
jestem nieznoscy wiem ale takli juz jestem postaram sie juz tak nei wyskakiwac dzieki za slowa krytyki napewno mi to pomoze ![]()
Dzięki Dino ;].
Nie wiem co to oznacza twoje pytanie. Ale bazę mają Oni jedną, jest jeszcze gospodarstwo, w którym przesiadują ale to tez nie tam. Powiem tak zespół budynków niedaleko bazy Wolności który szturmujesz z kolegami Wolnościowcami. W sumie to tez nie jest ich baza tylko włażą tym wejściem koło niej ale ogólnie można przyjąć to za ich siedzibę.
Przy szturmie na bazę Najemników… Ale ta 1 czy 2?
Przy szturmie na Bazę Najemników wraz z Wolnością właściciel SWDm2 z Wolności miał pecha i wyłapał 2 strzały w klatę z shotguna położył się i wstawać nie chciał wykazując wyraźne symptomy zatrucia ołowiem więc niewiele myśląc zawinąłem jego broń i do domu ![]()
SWDm2
Gdzie?!
Narzekasz, że nie masz dobrej broni, a zbierasz co inny gubią i sprzedajesz to bądź używasz sam?? Na tym etapie spokojnie możesz wybierać już z broni poległych Stalkerow, ja używam Kałacha ulepszonego na maxa porównywałem z innymi broniami i nie są dużo lepsze znalazłem tez SWDm2 po poległym koledze oraz Spass, a kaskę na Seve sobie nazbierałem ze zbiractwa i handlu bronią i artefaktami. To chyba nie jest trudne i każdy nawet mocno zacofany może na to wpaść, a może po prostu grać za bardzo nie potrafisz i swoja nieudolność zrzucasz na grę sorki za mocne słowa ale normalne nie docierały (dodam, że gram na weteranie gdzie też jest dość trudno bo trzeba wywalić więcej ammo żeby załatwić każdego wroga).
ojeju jak ja mam grac jak sie kurcze nie da!!! zrobili gre za 65 zeta i jeszcze taki shit co to ma byc!!! za co ja dalem tyle kasy??? za 100000000000 bugów ??? czasem zaluje ze nie zpiracilem tego
Powoli tracę cierpliwość, koledzy napisali dość wyjaśnień na temat bugów i gry. Nie dość, że piszesz niechlujnie, to zaczynasz spamować. Raz, prosiłem Ciebie też, o powściągliwość w używaniu wulgaryzmów - ostatnie pouczenie.
Rób co chcesz. Gorzej chyba nie będzie…
Postanowilem ze zainstaluje tlyko do patcha 1.5.05 co wy na to?
Miała być pierwotnie w Cieniu Czarnobyla, ale twórcy z niej zrezygnowali.
Trochę nie na temat, ale gdzie była frakcja Grzech?
BugTrap - można począć go od modów, plików, konfiguracji sprzętowej. Zawsze należy podać log.
heh nic nie zrozumialem wytlumacz mi normalnie nie znam skrótów itd
do mnei mozna mówic xD ![]()
x ray engine bug trap
Multum jest powodów tego BT. Przeglądnij forum, jest tam trochę porad, a i wyjdziesz dobrze na sprzęcie.
no dobra ok. sorry ale tobie napewno czasme nerwy puszczaja
macie jeszcze jakies pomysly ?? patrzcie bo jak mialem tlyko 1.5.08 zainstalowanego to szlo wszystko tlyko ze wylatywal mi x ray engine bug trap czym go sie powoduje??
i co ale mi sie ta gra podobala i jak zwykle nic z niej neiu wyszlo swoja droga to widac ze te glupei ruski to nic nie umieja zrobic jedynie to wybuch zrobili a tak to nic :////
Koleżko sympatyczny,pohamuj swoje wstawki bo niczemu nie służą,a tylko się ośmieszasz swoją indolencją i brakiem wiedzy co Lorddino już Ci wytknął.To że Tobie gra nie idzie to nie znaczy że jest gówno warta,bo akurat u wszystkich chodzi,poza drobnymi bugami.
ok ja tez tak zrobilem tlyko ze tobie idzie a mi nie
a ja jestem na tym samym etapie gry i biegam z viper 5 i kompinezonem tym pierwszym za uratowanie wiezy ://
Od numeru 04 do 08, czyli: 04, 05, 06, 07, 08 to chyba dość czytelne
napisz mi wszystkie patche
jakbys mogl musze zrobic wszystko co w mej śmocy xD