Questy poboczne - problem

:sunglasses: Witam was!!
Mam problem otuż są questy poboczne (dostarczanie przedmiotów) jak zainstalowalem patcha 1.5.03, 1.5.04 1.5,05 1.5.06 1.5.07 1.5.08 (wszystkie pokolei) nie dostawałem żadnych questów ani 1 questa z dostarczeniem przedmitów do jakieś stalker przed patchowaniem dostawałem na samym bagnie ze 30 takich czemu sie tak stało??? co robie źle??? błagam o odzpowiedź nie moge nic kupić bo nie ma na to kasy, przez ten bug gram mi sie zaczyna nie podobać POMOCy!!!

1. Zawiniątko leży jeżeli dobrze pamiętam po boku lokomotywy taki szary worek.

PDA - jestem w kordonie. Mam odszukać PDA na mapie jest one zaznaczone przy takim zasypanym tunelu przy torach kolejowych. Dochodze tam, chce już wejść w ten tunel i… Robie się jasny ekran i cofa mnie z tego tunelu .. o co Kaman ?

To zlecenie dostajesz od wojskowego pod mostem. Otóż musisz zrobić tak:

Dojść do rozwalonego mostu kolejowego (jest on na pł. od tego mostu gdzie jest ten żołnierz) i wejść na górę. Tam zobaczysz taki jakby portal prawie, że przeźroczysty i musisz w niego skoczyć i przniesie on cię do tego zawalonego tunelu. Bierzesz PDA i normalnie już idziesz do tego żołnierza.

1. Obrona wózkowni w Kordonie czy jakos tak przed mutantami… Bronie ich po 7 9 razy wszytskie mutanty wybijam odalam sie na chwile aby gdzieś iść zaraz kolejny komunikat abym nadal bronił ponownie całego obiektu.. Jest możlie aby tego qesta przejść ?

Też tak miałem i ciągle broniłem tych miejsc, ale potem się wkurzyłem i przestałem. To jest bug, więc raczej nie zaliczysz questa i jak zawsze będziesz się ziawiał koło tego placu to Ci to zadanie wyskoczy.

PDA - jestem w kordonie. Mam odszukać PDA na mapie jest one zaznaczone przy takim zasypanym tunelu przy torach kolejowych. Dochodze tam, chce już wejść w ten tunel i… Robie się jasny ekran i cofa mnie z tego tunelu .. o co Kaman ?
2 . Miałem zdobyć brakujący element Wódka jakaś tam. Jest to zaznaczone że znajduje sie ona przy rozbitej lokomotywie.. Idę tam zbiera,m wszystko z dachu tej że lokomotywy ale nadal mam w misji odszukaj schowek.. Może ktos wie gdzie ten schowek jest przy tej lokomotywie?
3. Obrona wózkowni w Kordonie czy jakos tak przed mutantami… Bronie ich po 7 9 razy wszytskie mutanty wybijam odalam sie na chwile aby gdzieś iść zaraz kolejny komunikat abym nadal bronił ponownie całego obiektu.. Jest możlie aby tego qesta przejść ?
Dzięki za wszelka pomoc.

Zwróć uwagę na błędy, aż oczy bolą od tego.
Z tym to niema tak łatwo już takiego wypasu nie dostaniesz normalna nagroda za wykonanie questu czyli jakieś kilkaset rubli.

sluchaj dolecialem dostalem nagrode :bąbla seva detektor i 20k i znów mam to zadanie moge se je zrobic jeszcze 1 i wzionsc to wszystko od nowa?

Jeżeli to usłyszałem oraz choć przez moment miałeś wszystkie znaczki w wojnie frakcji a zielono to tak.

czyli mam leciec po nagrode?

A wcale nie mi powiedzieli coś w ten deseń:
Wygraliśmy wojnę już nie będzie płacenia za przejście i coś tam coś tam i jak będziesz w okolicy zgłoś się po nagrodę.

Powinien byc komunikat o zakonczeniu wojny, a nie standardowy o nagrodzie.

Wyświetliło Ci komunikat, że masz się zgłosić po nagrodę?? Jeżeli spełniłeś wszystkie warunki to powinieneś mieć ten komunikat i wtedy już wio po nagrody hihihi

zorbilem tak i co dalej mam isc po nagrode??

Ale jak zrobisz tak jak ci napisałem to Seve i bąbla masz, więc jest się o co bić szczególnie artefakt.

heh kurcze przekichane

Rzadko się to udaje mi dziś wyszło jak za drugim razem zdobywałem ich bazę. Jeżeli chcesz żeby Ci questa zaliczyło to dopilnuj żeby wszystkie znaczki w wojnie frakcji były zielone oprócz zdobycia bazy i wtedy zdobądź bazę , quest Ci zaliczy gorzej z zajęciem na to trzeba mieć szczęście.

panowie nie moge podbic bazy bandytów na wysypisku bo zaden stalker nie chce mi pomóc, sam rozwalilem baze bandytow ale za chwilke nie wiadomo skad pojawily sie 4 grupy w bazie jak moge ja zdobyc na zawsze?

Było na forum wałkowane wiele razy. Wystarczy poszukać.
http://stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=448

jest gdzies mapa stalker Cs wiecie tam gdzie sa przedmioty itd ???

Dobra bez złośliwości. Ściągnij FireFox’a bo on podkreśla błędne słowa, a nawet nie trzeba ich pisać jeszcze raz tylko klikasz PPM i wybierasz pasujące do kontekstu zdania słowo.

I oto chodzi, trzeba sobie pomagać, tu budujemy prawdziwą społeczność fanów gry STALKER.

P.S. Pozwoliłem sobie na mały off :smiley:

Dobra bez złośliwości. Ściągnij FireFox’a bo on podkreśla błędne słowa, a nawet nie trzeba ich pisać jeszcze raz tylko klikasz PPM i wybierasz pasujące do kontekstu zdania słowo.