Ranking modów stalker-team

Uważam, że temat warto trochę odświeżyć.
Do ankiety zostały dodane nowe mody. Lista jest dosyć pokaźna, a więc stwierdziłem, że najsensowniej będzie ją podzielić na mody do Cień Czarnobyla, Czyste Niebo, Zew Prypeci oraz Call of Chernobyl.

Seria modów SGM wcześniej była oceniana jako całość. Czyli do każdej części Stalkera. Specjalnie dla niej dodałem ostatnią kategorię, czyli **Inne.**Wymogiem stworzenia takowej kategorii są dwie pozycje, a więc dorzuciłem Pozostawiony śmierci / Left To Die.

W przeniesionych modach pojawił się pewien problem. Suma oddanych głosów pozostała, ale nie widać kto dokładnie oddał głos.

Każda modyfikacja, która znajduje się w ankiecie, jest spolszczona ( jedynym wyjątkiem jest Demosfen ) .

Początkowo chciałem dodać każdego moda w wersji PL, jaki znajduje się na naszym forum, ale o niektórych z nich już dawno temu większość zapomniała albo były na tyle słabe, że nie zdobyłby żadnego głosu. Oczywiście, jeżeli chcecie, to mogę również i je dodać.

Myślę, że można także dodać nowy temat w tym dziale. " Mody roku 2018-2019 ". Wybrałoby się najlepsze modyfikacje, jakie pojawiły się w przeciągu ostatnich dwóch lat.

Mam nadzieję, że dzięki temu Ranking Modów chociaż troszkę odżyje :slightly_smiling_face:

5 polubień