Tak jak w temacie, mam już jakiś czas “zrobioną” tą misje, aby odbić żwawego z rąk grzechu. Żwawego uwolniłem jest on w wiosce, teraz muszę zdać relacje “raportuj sidorowicza”, ale u niego ani w pda nie ma takiej opcji.
Ktoś miał podobny problem ?
Tak jak w temacie, mam już jakiś czas “zrobioną” tą misje, aby odbić żwawego z rąk grzechu. Żwawego uwolniłem jest on w wiosce, teraz muszę zdać relacje “raportuj sidorowicza”, ale u niego ani w pda nie ma takiej opcji.
Ktoś miał podobny problem ?
@Paulinnio ale to chyba Lisa się od Grzechu odbijało tylko.
Sorki, mój błąd faktycznie chodzi o Lisa
Tak czy siak nie mam opcji, aby pogadać z Sidorowiczem ![]()
Przecież to banalne zadanie.
Sidor każe ci się udać do Grzechowców i odbić Lisa. Idziesz, rozmawiasz z tamtejszym liderem ludzi Grzechu - żąda fleszki, którą ma Sidorowicz.
Wracasz do Sidora, bierzesz to, co trzeba i oddajesz informacje, które są na fleszce dla Grzechu. Rozmawiasz z Lisem i idziesz do Sidora po wynagrodzenie.
10 minut temu, Agrael napisał:
Przecież to banalne zadanie.
Sidor każe ci się udać do Grzechowców i odbić Lisa. Idziesz, rozmawiasz z tamtejszym liderem ludzi Grzechu - żąda fleszki, którą ma Sidorowicz.
Wracasz do Sidora, bierzesz to, co trzeba i oddajesz informacje, które są na fleszce dla Grzechu. Rozmawiasz z Lisem i idziesz do Sidora po wynagrodzenie.
Tak jak pisałem
odbiłem lisa teraz mam tylko zdać raport sidorowi, niestety kiedy z nim rozmawiam nie mam takiej opcji dialogowej, aby go o tym poinformować/skończyć misje.
W takim razie ja bym na twoim miejscu wczytał zapis przed wzięciem zadania. Może coś zaskoczy.
A wykonałeś wszystkie możliwe zadania przed uratowaniem Lisa ?
Raczej tak, Btw to zadanie jest potrzebne fabularnie ? bo jeśli jest traktowane jako poboczne to jakoś przeżyje
Gorzej jak mi się fabuła zatnie w środku gry ![]()
@Paulinnio a dostałeś kolejne zadanie od Sida żeby iść na Wysypisko?
Bo może questa zaliczyło tylko nie zaznaczyło w pda, czasem tak się dzieje jak np nie po kolei zaliczasz podpunkty w zadaniu.
Ten quest z Lisem jest z głównej fabuły, tam na wiki masz wszystkie zadania rozpisane.