Re4ktor - gra online o czarnobylu

Projekt martwy? Warto grac? Jeszcze nie grałem no, ale spróbuje pobrać i sie zobaczy

Dobry wieczór po długich namysłach od nowa uruchomiłem Re4ktora teraz pod nowym adresem reklama serdecznie zapraszam do gry Wszelkie propozycje mile widziane, również współpraca.

Przy okazji za jakiś czas (prawdopodobnie pod koniec roku) będę poszukiwał grafika do zaprojektowania nowej zupełnie nowoczesnej odsłony gry. Osoby zainteresowane już teraz mogą do mnie pisać na pw

1 polubienie

Daj parę screenów z tego czegoś. Wzrokowo łatwiej ocenić.

Witajcie drodzy gracze!
Chcecie coś kupić lub ulepszyć a nie macie kasy? Od teraz to nie problem, dla zalogowanych graczy jest możliwość wykorzystania swojego procesora do kopania uranu za 6K jednostek uranu otrzymacie 50forsy Zapraszam reklama

Za reklamę się płaci

W ogóle co to jest, jak to wygląda i o co w tym chodzi

Co to jest? Gra przeglądarkowa walczysz z innymi graczami, zabijasz potwory, kupujesz nową broń itp. wydobywasz uran, za który później możesz zakupić nową broń, uzbrojenie, psa itp. Narazie mam zlecenie na strone www, gdy tylko ją skończę to dodam nowe bronie, psy, chemikalia itp

Gra przeglądarkowa:

https://4programmers.net/Forum/JavaScript/300533-gry_przegladarkowe_w_js

http://zarabiam.com/Temat-Re4ktor-152069

https://pl-pl.facebook.com/RE4KTOR/

Wygląda zachęcająco.

- dalej wszystko owiane mgłą tajemnicy. Wejście, to kupienie kota w worku. Prosiłem o screeny, bez reakcji.

Zaczyna mi to wyglądać na jakąś kryptoreklamę .

1 polubienie

Kondotier - sarkazm, zajrzyj w linki.

@

W czymś problem? Cały czas pracuje nad grą, dodałem dziś m.in. forum, powiadomienie o nowym lvl. Gdy nazbieram trochę forsy postaram się zatrudnić grafika aby całkowicie zmienić szatę graficzną.

1 polubienie

Dla mnie Re4ktor żaden, nie gram w tego typu gry i wszystko.

reklama

Więc po co komentujesz itp nie kminię tego

1 polubienie

Nie komentuję, stwierdzam fakt. 

2 minuty temu, vidkunsen napisał:

Nie komentuję, stwierdzam fakt. 

Nie wiem, czy kogokolwiek interesuje czy w coś grasz czy nie grasz. Oczywiście nie piszę tego ze złośliwości.

3 godziny temu, tomekj3 napisał:

Więc po co komentujesz itp nie kminię tego

3 godziny temu, tomekj3 napisał:

Nie wiem, czy kogokolwiek interesuje czy w coś grasz czy nie grasz

Jeszcze jedna tego typu odzywka, i ja będę złośliwy. Bezinteresownie zresztą. To raz.

Dwa - czego Ty od nas oczekujesz ? 22 Października 2017 napisałeś

W dniu 22.10.2017 o 19:53, tomekj3 napisał:

Witam, robię stronę internetową.

dzisiaj jest 16 sierpień 2018 roku, a strona jest dalej w rozsypce.

Poza tym, zadałem sobie trud przeczytania regulaminu Twojej strony. Już pomijam nawet, że to bełkot, jakich mało dotąd widziałem, ale ponieważ zarabiasz, a przynajmniej chcesz zarabiać na swojej grze sprzedając “płatne udogodnienia” za pomocą smsów Premium, to uprzejmie informuję Cię, że za reklamę się płaci.

Od tej chwili każda próba reklamy będzie usuwana. A jak będziesz uparty, a mi się to znudzi, to usunięte zostanie Twoje konto.

4 polubienia

Jak masz taką potrzebe zaspokoić swoje ego to usuń ten temat, konto moje rownież

W dniu 22.10.2017 o 19:53, tomekj3 napisał:

Jest to gra związana z Czarnobylem, wybuchem reaktora

No, to ten reaktor już chyba nie wybuchnie… 

heheh nie, nie wybuchnie