Jest taki mod może ktoś go zna ..Znalazłem na ruskich serwerach, ale nie mogłem pobrać.Może ktoś grał i napisze czy dobry i jak go dorwać.
MIALEM COS PODOBNEGO ALE WLASNIE NIE BYLO LINKOW.Dalej nie szukalem bo niewiem czy warto w to grac,spory rozmiar ale moze byc ze niewymaga podstawki i dlatego
Szukam dalszych szczegółów na rosyjskich stronach. Jak na razie znajduje tylko linki do pobrania i wszędzie ta sama informacja
trurl3, jesteś jak kawaleria - zawsze przyjdziesz z odsieczą
. Ten mod prezentuje się jakoś inaczej niż pozostałe ale zupełnie sympatycznie. Jest po rosyjsku?.. Czyżbyś znowu miał zapał na tłumaczenie? ![]()
Jakoś mi dziwnie, jak nie mam nic do tłumaczenia… To chyba uzależnienie… A Skazane Miasto moim zdaniem nie zasługuje na wysiłek. Potrzebne jest coś innego. Może to…
Przetłumacz trurlu Priboya ![]()
Priboj jest przecież przetłumaczony, po co wyważać otwarte drzwi. I z tego co wiem, jest nawet polskie udźwiękowienie. Pisałem o tym gdzieś na forum.
Priboy jest faktycznie spolszczony a co do tego moda dzieki za zainteresowanie, moze byc dobre,trafilem na to przy okazji innego moda krew i kule pewno znacie, byl na torencie
Reborn 2.52 build 320, daje radę i polecam gorąco!!!
zaczynasz na Zatonie, ścigają cie wściekłe burki, potem na podstacji elektrycznej masz randke z pająkami…, ale jak zobaczysz na Agrosromie w podziemiach obcych - Alien 1 - 4 to albo dasz rade albo gra da radę tobie,… .
![]()