Jeżeli w “Źródle” też będą takie nieprzewidywalne “niespodzianki”, trzeba będzie pomyśleć.
Pełna Реборн zawsze był pełen takich niespodzianek.A na początku gry było zadanie dostać się do bazy to nie podnosi alarmu,więc jak tylko się zaczęła trzeba było od razu pokonać i nie tworzyć kolejnych trudności siebie.
@kondotier Pisałem już,alarm w ogóle wchodzić nie musi.Jak tylko wstała,można od razu rozpocząć nową grę lub jej zachowanie.A strzelać trzeba tylko w najbardziej skrajnych przypadkach, a mianowicie,że alarm nie była rozumiana.Po zakończeniu alarmu strzelać już za późno,ale to nie pomoże od Gestapo,
@mkk7 - Jak Twoje sukcesy w tym modzie? Byłeś na drugiej lokacji?
Jeśli tak, to czy po powrocie była możliwa dalsza gra i jest jeszcze jakaś lokacja. Bo mnie po powrocie pojawia się informacja, że misja zawalona. Na gameplayach na YT, pokazywanie moda też się na tym kończy. Najdalej zaszedł do bazy, ale tam oprócz pająków nic nie było. Blaskowitz był niechętny do rozmowy.
A u mnie ponadto występują problemy techniczne. Mod mi zawisa tak, że muszę korzystać z menadżera. Wtedy log pusty. A jak przy takim czymś wyleciałem, to była informacja, że w magazynie brak miejsca na wykonanie czynności. A mam 16RAM i drugie tyle plik wymiany.
Szukałeś tych schowków na 2 lokacji, podpowiadanych przez moda? Szukałem i znalazłem 2. To ich lokalizacja. Są w krzyżach.
A tu kilka widoczków:
@LIQUIDATOR - Сколько локацией обнимает это мод? На второй локации получил приказ поворота, выполнил и на первой появилась информация “мисся провалена”.
No to czarno widzę grę w Źródło. Jeśli dwie wyrwane z moda lokacje sprawiają taki kłopot, to co będzie z całością 60. lokacji.
Chyba że jak przypuszczam, ich testerzy też mieli z nimi problemy i poprzez OBT chcą sprawdzić jak gracze dadzą sobie radę. Zobaczymy, co odpowie LIQUIDATOR, bo filmiku z gry po powrocie nie wstawił ani tu, ani na YTubie. Inni gameplayerzy też.
@kondotier To nie jest kompletny mod, a tylko dwa miejsca z dużego moda.Po powrocie z miejsca Lokalizator,autor dalej fabuła nie przepisywać.Ale jestem różne opcje już grał.Mogę powiedzieć,że masz “misja nie powiodło się” okazuje się ponieważ,że umiera jeniec niemiec,który ucieka z wioski.Biegnie do mostu i mogą go zabić jak szabrownicy,jak i mutanty.Można tego uniknąć,nie wysyłając maruderów ataku na niemiecką bazę,a pozostawiając je po prostu siedzieć przy moście.U nich pojawi się i sprzedawca i mechanik,a niemiec będzie siedzieć w domku na wsi.
@kondotier Jesteś bardzo wymagający,normalny mod.Pamiętaj,że Er działa jeden,cały zespół uciekł,wszyscy ostro.Dlatego tak długo to wszystko trwa.Zawsze, gdy wychodzi coś takiego, na początku dużo jest nudny.Jest to nieuniknione.Ale potem to wszystko łatwo obszycie,wspólnym wysiłkiem.Próbowałem nagrywać filmy z dźwiękiem,po raz pierwszy.Jakość dźwięku jest jeszcze strasznego. muszę kupić mikrofon i wszystkiego się uczyć.Ale mam nadzieję ,że oglądanie moich filmów będzie wygodniejsze i bardziej przejrzyste z dźwiękiem.
С коментарём гамепей совсем лучший. Желаю успехов.
После окончания мода, я попытался проиграть по другому. Не пошол с разу к безпилотке, а к входу возле штаба. Буквы исчезли ране чем вошол на базу. Так и решил действовать толко с ножом. Вошол на базу, сидя на корточках правее штаба подошол к ящикам и дальше к камуфлажке. И дальше как ранше. И вновь задача найденя камуфляжки появилась возле ящика з бумажкой. Кажется, нада было туда добратся внекамуфляжу.
Винтовки и осталные вещи у беспилотчика взял в месте с модулем для бандитов. Тоже с трубы дома деревни бандитов взял Бизона с патронами. Дальше не играł, не знаю, как будет.
Tłumaczenie.
Z komentarzem gameplay znacznie lepszy.
Po skończeniu moda, spróbowałem zagrać ponownie inaczej. Nie poszedłem od razu do drona, ale do wejścia koło sztabu Litery zniknęły zanim wszedłem na bazę. Wtedy zdecydowałem grać tylko z nożem. Wszedłem na bazę i na kucaka z prawej strony sztabu podszedłem do skrzynek i dalej do ubioru maskującego. A dalej jak poprzednio. I znowu zadanie znalezienia kamuflażu pojawiło się przy skrzyni z dokumentem. Wygląda na to, że należało tu dotrzeć bez kamuflażu.
Karabin i pozostałe rzeczy przy dronie wziąłem razem z modułem dla bandytów. Z komina w wiosce bandytów wziąłem też Bizona z amunicją. Dalej nie grałem, więc nie wiem jak będzie.
Во время пользования свободной камерой, какой кнопкой перемещаешься в пиерод? Могу только W в верх, S в низ, D правее и A левее.
Во время пользования свободной камерой, какой кнопкой перемещаешься в пиерод? Могу только W в верх, S в низ, D правее и A левее.
Pytanie o klawisze dla wolnej kamery.
Przyciski klawiatury?Potrzebne są tylko przyciski u myszy.Lewy - przód,prawy tył.Wszystko jest proste.
Nie wiedziałem,że zarządzanie wolną kamerą może powodować trudności,zwłaszcza u tych, którzy grają w R.E.B.O.R.N.Trzeba będzie w przyszłym wideo powiedzieć,jak ją kontrolować.Na pewno nie jesteś jeden,który nie wie.
@kondotier I nie bez powodu nie cieszył.Aparat znacznie skraca czas i siły,zwłaszcza, gdy wchodzisz do miejsca po raz pierwszy.Zamiast tracić 2-3 godziny gry,o wiele łatwiej wszystko najpierw polatać kamerą,zaznacz wszystkie zakamarki wszystkich ukrytych i jawnych wrogów i od razu zaplanować ewentualne przejście tego wszystkiego.Kamera jest to funkcja R. E. B. O. R. N..W innych modach i grach ja jej nie spotkałem.
@LIQUIDATOR kamera o której mówisz, nie jest żadną funkcją Reborna. O ile dobrze pamiętam pojawiła się pierwszy raz w modzie AMK. Jest to po prostu komenda demo_record. W niektórych modach jest celowo zablokowana aby nie móc właśnie oszukiwać i
1 godzinę temu, LIQUIDATOR napisał:
Zamiast tracić 2-3 godziny gry,o wiele łatwiej wszystko najpierw polatać kamerą,zaznacz wszystkie zakamarki wszystkich ukrytych i jawnych wrogów i od razu zaplanować ewentualne przejście tego wszystkiego
@Anton_Gorodecki Całkiem możliwe,że to i tak.Ja tak głęboko nie interesowałem się,że tam gdzie jest zablokowane i dlaczego,mówię po prostu o tym,że oprócz modów R. E. B. O. R. N. ja nigdzie nie spotkałem się z tą latającą kamerę.
@kondotier Myślę strzelać, czy nie uważasz, że trzeba usunąć?Można tam pokazać tylko, jak sprzedać i naprawić wszystkie bronie , jak poszczuć komarów na niemców no i wszystko w tym stylu.Zanim nakręcił film o tym jak dostać się do kształtu ,bez trybu Stealth i jeśli strefa stoi na schodach.I jeszcze opcja, z innego wejścia do skrzynek bez zabijania tam.
@LIQUIDATOR - У меня просьба. Пиши в двойную. По русски и с трансляторном переводом. Мне приходится в большинстве догадываться в чём дело.
Мне кажется, что после убитя второго германца, надо было неидти за камуфлажкой, а сразу идти выполнит задачу найденя дверей и в следущим ящика с второй задачей найденя камуфляхки. Но теперь немножко сложно будет добраться к ней. Это по логике сюжета.
Чем боле вариантов прохоззждения, тем лучше игрокам.
Tłumaczenie: Mam prośbę, abyś pisał podwójnie. Po rosyjsku i z translatorowym przekładem. Muszę się domyślać w większości, o co chodzi.
Wydaje mi się, że po zabiciu drugiego Niemca, nie należało iść po kamuflaż, a od razu iść wypełniać zadanie znalezienia drzwi i w następstwie skrzynki z drugim zadaniem na znalezienie kamuflażu. Ale teraz będzie trochę trudniej dostać się do niej. Tak wychodzi z logiki scenariusza.
Im więcej wariantów przechodzenia, tym lepiej dla graczy.