Proponuje otworzyć tutaj Temat z przepisami na Artefakty ![]()
Jeżeli ktoś potrzebuje przepis to ci co go mają, mogą go udostępnić potrzebującym .
Ja potrzebuje przepis na Elektrycznego Jeżowca ![]()
Proponuje otworzyć tutaj Temat z przepisami na Artefakty
Jeżeli ktoś potrzebuje przepis to ci co go mają, mogą go udostępnić potrzebującym .
Ja potrzebuje przepis na Elektrycznego Jeżowca
Bardzo dobry pomysł ![]()
Zebrało mi się trochę przeróżnych recept podczas grania i przyszło mi do głowy zrobienie atlasu artmodyfikacji i transmutacji ![]()
Jak tylko zbiorę screeny z receptami i je posegreguję, to wrzucę spakowanie na rapida do pobrania ![]()
Ci, którzy mają transmutator będą mogli poszaleć ![]()
A na razie … nie mam co prawda Elektrycznego Jeżowca, ale mam za to Elektrycznego Jeżozwierza
(bo to chyba raczej o niego chodziło w Twoim zapytaniu
)
Screen poniżej.
Yourek myślę ,że lepiej by było w temacie jak do pobierania…Forma jaka zacząłeś jest dobra. Nazwa a pod spodem fotka. Wstaw to , a potem zrobimy z tego atlas modyfikacji artefaktów. Tutaj bez pobierania każdy znajdzie tą receptę której będzie potrzebował.
Otwórz nowy temat ..nazwij np. Atlas Modyfikacji i wklejaj do niego recepty i modyfikacje…
SUPER POMYSŁ Z TYM ATLASEM:wodka:
Prace nad Atlasem są bardzo zaawansowane. ![]()
Myślę, że dziś wieczorem coś będzie ![]()
Brakuje mi recepty na transmutację: “Kwaśny jeżozwierz” ![]()
Jeśli ktoś posiada takową, prośba o wrzutkę na Forum.
Wielkie dzięki korndddd ![]()
Zaraz dorzucam do przygotowywanego atlasu ![]()
Pod forumowym adresem:
http://www.stalkerteam.pl/Thread-Atlas-artmodyfikacji-i-transmutacji
wrzuciłem linka do pobrania Atlasu z receptami artmodyfikacji i transmutacji artefaktów.
Próbowałem dziś dodać go do Forum w postaci jakiej postulował Malakas, ale nie udało mi się. Silnik Forum cały czas z uporem maniaka nie tworzył nowego postu z nazwą artefaktu i screenem, lecz dodawał każdy kolejny dodany przez mnie opis i screen do pierwszego mojego postu, przez co całą ideę atlasu szlag trafił, bo całość była zupełnie nieczytelna.
Może Wam (adminom) uda się go udostępnić pod taką postacią, by każdy z potrzebujących mógł znaleźć tylko tą potrzebną receptę i nie musiał pobierać całości.
Mam świadmość, że nie obejmuje on wszystkich recept - nowe będą dodawane w miarę pojawiania się. ![]()
Poradnik będzie również dostępny na forum . Jeżeli zauważycie brak jakiejś recepty to zgłaszajcie braki w tamtym temacie. Link do tematu…