Witam. Czas trochę odświeżyć DSOTE, więc wraz z @r_populik i @Gizbarus pracujemy nad modem, który łączy w sobie topowe mody, dodajemy własne, ciekawe rozwiązania i poprawiamy niektóre istniejące. Co już mam: -nowe miejsce spawnu -kilka itemów związanych z poboczną historią fabularną (nie, nie jest to nowa fabuła, a jedynie drobny smaczek urozmiacający grę, moim zdaniem ciekawy, wpływa na nasz ekwipunek (dostajemy różne informacje itp) -nowe jedzonko -zalążek nowych cen, na razie dopiero co rozpoczęte -auta -spawner -nowa grafika w menu (thx Kpuc) Co planuję dalej: -co ślina na język przyniesie -co @Gizbaruz zaproponuje -mroczne tekstury, jeżeli spodobają mi się jakieś istniejące to je dodam, ale planuję zrobić własne -więcej broni -więcej itemów -kombinezony -zmienione pozycje i zawartość schowków -nowe dźwięki -AF3 i inne, ciekawe mody Sekcje specjalne: Podziękowanie: Ogromne podziękowania należą się @r_populik’owi, gdyż to on wyjaśnił mi wiele spraw związanych z modowaniem. Dziękuję także @Gizbarus’owi za pomoc w tworzeniu historii. Bez nich mod byłby dużo gorszy. +Kpuc za grafikę.
Zapowiada się ciekawie. Większość rzeczy brzmi apetycznie i z chęcią je schrupię ![]()
A ja za to podchodzę dość sceptycznie do tego typu wpisów. Uwierzę jak zobaczę ![]()
Tak czy inaczej, POWODZENIA!
Jak mogę coś zaproponować, to zamiast walić 231567623 pistoletów, to zróbcie zone, jaką być powinna: gracz mapa i kałach. Chodzimy zwiedzamy szukamy, gdzie nie gdzie mutanty i zombie.
Zamierzam pododawać nowe schowki, a przynajmniej miejsca, w których są ciekawe rzeczy. O niektórych będzie info w znalezionych itemach wspomnienych w 1 poście, a niektóre trzeba będzie samemu znaleźć.
A bronie i takie tam to są po to, żeby każdy znalazł swojego kałacha ![]()
I nie spodziewajcie się zbyt wiele po najbliższym uploadzie - dopiero budujemy zarys ![]()
Coś może być warte, zobaczymy jak w praniu wyjdzie.
Zauważcie, że zmieniliśmy nazwę
Link w pierwszym poście. Nie mam pewności, czy dobrze się wrzucił. I przez najbliższe 3 tygodnie nie będzie uploadów niestety. Wyjaśnienie znajdziecie także w pierwszym poście. My też mamy wakacje
Próbował już ktoś? Opinie mile widziane ![]()
http://speedy.sh/WUc…w-main-menu.zip
Zawartość folderu new main menu wrzucamu do /gamedata/textures/ui Wielkie dzięki dla Kpuc ![]()
Dobra, wróciłem. Dajcie mi się oswoić z cywilizacją i wracam do gry ![]()
=============================================
—Już nic—
=============================================
Jak pewnie zauważyliście, projekt podupadł. Przepraszam za to, że obiecałem, a nie zrobiłem. Ale nie upadł do końca. Obecnie pracuję nad update do wszystkich moich modów, a DSOTE COP także otrzyma parę odświeżonych patentów
W zasadzie to będzie to, co miało być tu, tyle że bez tego pseudo alternatywnego wątka fabularnego
Chyba, że będę sobie powoli dłubał z tym, aż coś wyjdzie. Mam kilka pomysłów, część już jest zrealizowana ![]()
Temat do zamknięcia jak się wydaje.