Rekrutacja

Zapraszam wszystkich chętnych nowych jak i starych wyjadaczy do gry w Stalkera Online link do gry http://en.stalker.so/ do Strony Polskiego klanu SoAhttp://soa.zz.mu/

1 polubienie

Jak będzie PL to chętnie pogram. :slightly_smiling_face:

Na razie jest po angielsku i po rosyjsku ale na team speaku nasi gracze pomagają.

Jak ja chciałem się zarejestrować to mi odrzucało bez powodu.Chyba że jakaś łatka weszła.Jutro sprawdzę , jak się zarejestruje to wpadnę :wink:

Ok zapraszamy

Rejestracja powinna przebiegać bez problemu, z numerem sms nie wiedzieć czemu parę osób miało problemy. piszcie tutaj, w razie czego poradzimy. Mamy spory klan, zapraszamy, mówię Ja PO szefa klanu :slightly_smiling_face:

1 polubienie

No właśnie ja mam problem z numerem , gdy wpisuje numer to pisze mi po rusku , że błędny Numer , nw o co chodzi…

Spróbuj dodać przed numeren telefonu 48

Cały czas ładuję się strona a potem error :confused:

tsx29.net-speak.pl:6400 adres naszego ts-a około 19 ewentualnie zarejestruj się z innymi danymi.

Jak będzie PL to chętnie pogram. :slightly_smiling_face:

Czyli nigdy :smiling_face_with_horns:

1 polubienie

A ktoś jeszcze nie ma jakiegoś pomysłu?

Ale wiecie co, podchodziłem do tej gry kilka razy, niestety nie przypadła mi do gustu. A jak chciałem znowu zacząć podajże pół roku później to wychodziłoby na masakrycznie pogorszoną optymalizację :confused: No zagrałbym ale jakoś… zdążyła mnie gra zniechęcić do sb.

rejestracja powinna dzialac wybierz polske przy numerze i sproboj z +48 i bez jedna z opcji powinna zaskoczyc

gra jest w trakcie tlumaczenia na ta chwile jest polski klient co do questow (przetlumaczone w 98%) i dialogow (w trakcie) jak cos nie wiadomo mozna pytac

poczatek a szczegolnie mapa treningowa jest troche nudny ale potem sie gra rozkreca i jest dosc wciagajaca :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ok gra działa :slightly_smiling_face: Mam napisać na stronie klanu podanie czy ktoś mi wyśle zaproszenie?

wybierz rejestracja z prawej strony :slightly_smiling_face:

ps

jak pisalem wczesniej pierwsza mapa (tutorial) jest troche meczaca jak to przejdziesz powinno byc ok

Wszystko super zarejestrowałem się i czekam kilka godzin aż dostane link aktywacyjny , ale pomijając to , Co dalej?

Spróbuj się zalogować na forum SoA bo wczoraj aktywowałem ręcznie kilka osób.

Gracie w to jeszcze ?

Ja już nie gram.