Zapraszam wszystkich chętnych nowych jak i starych wyjadaczy do gry w Stalkera Online link do gry http://en.stalker.so/ do Strony Polskiego klanu SoAhttp://soa.zz.mu/
Jak będzie PL to chętnie pogram. ![]()
Na razie jest po angielsku i po rosyjsku ale na team speaku nasi gracze pomagają.
Jak ja chciałem się zarejestrować to mi odrzucało bez powodu.Chyba że jakaś łatka weszła.Jutro sprawdzę , jak się zarejestruje to wpadnę ![]()
Ok zapraszamy
Rejestracja powinna przebiegać bez problemu, z numerem sms nie wiedzieć czemu parę osób miało problemy. piszcie tutaj, w razie czego poradzimy. Mamy spory klan, zapraszamy, mówię Ja PO szefa klanu ![]()
No właśnie ja mam problem z numerem , gdy wpisuje numer to pisze mi po rusku , że błędny Numer , nw o co chodzi…
Spróbuj dodać przed numeren telefonu 48
Cały czas ładuję się strona a potem error ![]()
tsx29.net-speak.pl:6400 adres naszego ts-a około 19 ewentualnie zarejestruj się z innymi danymi.
Jak będzie PL to chętnie pogram.
Czyli nigdy ![]()
A ktoś jeszcze nie ma jakiegoś pomysłu?
Ale wiecie co, podchodziłem do tej gry kilka razy, niestety nie przypadła mi do gustu. A jak chciałem znowu zacząć podajże pół roku później to wychodziłoby na masakrycznie pogorszoną optymalizację
No zagrałbym ale jakoś… zdążyła mnie gra zniechęcić do sb.
rejestracja powinna dzialac wybierz polske przy numerze i sproboj z +48 i bez jedna z opcji powinna zaskoczyc
gra jest w trakcie tlumaczenia na ta chwile jest polski klient co do questow (przetlumaczone w 98%) i dialogow (w trakcie) jak cos nie wiadomo mozna pytac
poczatek a szczegolnie mapa treningowa jest troche nudny ale potem sie gra rozkreca i jest dosc wciagajaca ![]()
Ok gra działa
Mam napisać na stronie klanu podanie czy ktoś mi wyśle zaproszenie?
wybierz rejestracja z prawej strony ![]()
ps
jak pisalem wczesniej pierwsza mapa (tutorial) jest troche meczaca jak to przejdziesz powinno byc ok
Wszystko super zarejestrowałem się i czekam kilka godzin aż dostane link aktywacyjny , ale pomijając to , Co dalej?
Spróbuj się zalogować na forum SoA bo wczoraj aktywowałem ręcznie kilka osób.
Gracie w to jeszcze ?
Ja już nie gram.