Ruszacie się, uprawiacie sport?

Ja coraz mniej ruchu zażywam - niestety… Jeżdżę na rowerze i to ostatni już mój kontakt bezpośrednio ze sportem, kiedyś było znacznie lepiej…

Ja sporo biegam.. po Zonie :face_with_tongue:

MMa, Muay Thai, bieganie, siłownia :face_with_tongue: To jest moje zajęcie.

daniel, nabijasz się z nas :face_with_tongue:, czy naprawdę taki z Ciebie kozak? Jeżeli uprawiasz te sporty walki to napisz jak dobry w nich jesteś i czy załatwił byś na ulicy takiego wapniaka jak ja? :face_with_tongue:

Serio mówię :face_with_tongue: i do tego szkoła wojskowa. Moje wyniki:
Muay Thai:
2 wygrane, 3 przegrane, 1 remis.
MMa:
5 wygranych, 2 przegrane.
Nie załatwił bym takiego jak ty :face_with_tongue: Bo jak bym takiego spotkał to poszedł bym na piwo z nim :grin:

No, no… Nie wiem dlaczego wyobrażałem sobie Ciebie jako grzecznego i delikatnego chłopca który unika wszelkiej brutalności i śpiewa w chórze kościelnym. Ja w Twoim wieku chuliganiłem, dwukrotnie mi nos poprzestawiali:s, (muszę jeszcze przegrodę prostować ale odwlekam to jak tylko mogę), był alkohol i dużo głupoty… Widzę danieldino, że prowadzisz się znacznie mądrzej, może z tą siłownią odpuść albo nie przesadzaj bo 17 lat to wiek gdy kości jeszcze rosną. W każdym razie uważaj na kręgosłup, szkoda go nadwyrężać.

Spokojnie mam trenera :face_with_tongue: Tu nie chodzi o wygląd tylko tak dla ruchu, nie podnoszę Bóg wie tam ile :face_with_tongue:
Ja też chuliganiłem w podstawówce :grin: Dopóki tata mnie do szkoły wojskowej nie przywlekł :face_with_tongue:

Bieganie, ćwiczenie- ale tylko rekreacyjnie. Pompki, brzuszki, przysiady itp. Wszystko pod względem zwiększenia kondycji i częściowo siły. Do niedawna Taekwondo, ale z tym już skończyłem.

Kiedyś karate kyokushin, teraz akrobatyka.

Ja sporo biegam.. po Zonie

Podobny do Kobala ..przemierzam sprintem Zonę i pustkowia Fallout…:face_with_tongue:

kobal i malakas - wstyd, wstyd i wstyd… Napiszę do Waszych żon, żeby Was 'dojechały" - przed zasiadnięciem do komputera - 10 pompek:exclamation:. Nie zrobicie - to szlaban i to nie tylko na komputer…:face_with_tongue:

Ja też jestem za tym :face_with_tongue: Lanie na kolanie :face_with_tongue:

Oprócz biegania po Zonie i Pustkowiach, w każdy weekend (od wczesnej wiosny do bardzo późnej jesieni w Polsce) nurkuję głęboko (w zakresie do 60 metrów :face_with_tongue:). Zimą nurkuję też głęboko, ale za granicą, a w Polsce pod lodem, trochę płycej :face_with_tongue:

Zazdroszczę tobie :grin: To moje marzenie :confused: Popływać z rybciami :slightly_smiling_face:

Na serio jesteś w szkole wojskowej?Ja jestem w strzelcu:).Raczej jakiś regularnych sportów nie uprawiam takie tam ćwiczenia kondycyjne.

Zapomniałem dodać, że jeszcze filmuję podczas tych nurkowań z “rybciami” :grin:
Jak ktoś zaciekawiony to zapraszam:

A propos nurkowań …

Jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda w Polsce w lutym pod lodem, to wrzuciłem na Vimeo dwa filmiki, które nakręciłem pod wodą w lutym 2011 :wink:

http://vimeo.com/23142534

http://vimeo.com/23145068

Miłego oglądania - w końcu nie samym STALKERem żyje człowiek … :smiley:

To może powiem co ja za sporty uprawiam : )
Parkour i Freeruning rok trenuje ,a jeszcze do tego dochodzi Krav maga. Tak myślę jeszcze czy trenować inne sztuki walki ale chyba skupię się na tych trzech sportach. Nie wiem sam :wink:

A ja trenuję futbol amerykański.
Tak dla niewtajemniczonych. http://www.youtube.com/watch?v=AmSigewmkvE&feature=related

Ja trenuję systematycznie kuflem, serie ze zmniejszanym obciążeniem. I slalom gigant. Niestety czasami kończy się to źle - poważnym przetrenowaniem, ponieważ organizm nie jest przygotowany do tak wielkich obciążeń.
Wtedy zaczynam od mniejszych ciężarków na przykład 50g i mniejszej ilości powtórzeń.