Ja coraz mniej ruchu zażywam - niestety… Jeżdżę na rowerze i to ostatni już mój kontakt bezpośrednio ze sportem, kiedyś było znacznie lepiej…
Ja sporo biegam.. po Zonie ![]()
MMa, Muay Thai, bieganie, siłownia
To jest moje zajęcie.
daniel, nabijasz się z nas
, czy naprawdę taki z Ciebie kozak? Jeżeli uprawiasz te sporty walki to napisz jak dobry w nich jesteś i czy załatwił byś na ulicy takiego wapniaka jak ja? ![]()
Serio mówię
i do tego szkoła wojskowa. Moje wyniki:
Muay Thai:
2 wygrane, 3 przegrane, 1 remis.
MMa:
5 wygranych, 2 przegrane.
Nie załatwił bym takiego jak ty
Bo jak bym takiego spotkał to poszedł bym na piwo z nim ![]()
No, no… Nie wiem dlaczego wyobrażałem sobie Ciebie jako grzecznego i delikatnego chłopca który unika wszelkiej brutalności i śpiewa w chórze kościelnym. Ja w Twoim wieku chuliganiłem, dwukrotnie mi nos poprzestawiali:s, (muszę jeszcze przegrodę prostować ale odwlekam to jak tylko mogę), był alkohol i dużo głupoty… Widzę danieldino, że prowadzisz się znacznie mądrzej, może z tą siłownią odpuść albo nie przesadzaj bo 17 lat to wiek gdy kości jeszcze rosną. W każdym razie uważaj na kręgosłup, szkoda go nadwyrężać.
Spokojnie mam trenera
Tu nie chodzi o wygląd tylko tak dla ruchu, nie podnoszę Bóg wie tam ile ![]()
Ja też chuliganiłem w podstawówce
Dopóki tata mnie do szkoły wojskowej nie przywlekł ![]()
Bieganie, ćwiczenie- ale tylko rekreacyjnie. Pompki, brzuszki, przysiady itp. Wszystko pod względem zwiększenia kondycji i częściowo siły. Do niedawna Taekwondo, ale z tym już skończyłem.
Kiedyś karate kyokushin, teraz akrobatyka.
Ja sporo biegam.. po Zonie
Podobny do Kobala ..przemierzam sprintem Zonę i pustkowia Fallout…![]()
kobal i malakas - wstyd, wstyd i wstyd… Napiszę do Waszych żon, żeby Was 'dojechały" - przed zasiadnięciem do komputera - 10 pompek:exclamation:. Nie zrobicie - to szlaban i to nie tylko na komputer…![]()
Ja też jestem za tym
Lanie na kolanie ![]()
Oprócz biegania po Zonie i Pustkowiach, w każdy weekend (od wczesnej wiosny do bardzo późnej jesieni w Polsce) nurkuję głęboko (w zakresie do 60 metrów
). Zimą nurkuję też głęboko, ale za granicą, a w Polsce pod lodem, trochę płycej ![]()
Zazdroszczę tobie
To moje marzenie
Popływać z rybciami ![]()
Na serio jesteś w szkole wojskowej?Ja jestem w strzelcu:).Raczej jakiś regularnych sportów nie uprawiam takie tam ćwiczenia kondycyjne.
Zapomniałem dodać, że jeszcze filmuję podczas tych nurkowań z “rybciami” ![]()
Jak ktoś zaciekawiony to zapraszam:
A propos nurkowań …
Jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda w Polsce w lutym pod lodem, to wrzuciłem na Vimeo dwa filmiki, które nakręciłem pod wodą w lutym 2011 ![]()
Miłego oglądania - w końcu nie samym STALKERem żyje człowiek … ![]()
To może powiem co ja za sporty uprawiam : )
Parkour i Freeruning rok trenuje ,a jeszcze do tego dochodzi Krav maga. Tak myślę jeszcze czy trenować inne sztuki walki ale chyba skupię się na tych trzech sportach. Nie wiem sam ![]()
A ja trenuję futbol amerykański.
Tak dla niewtajemniczonych. http://www.youtube.com/watch?v=AmSigewmkvE&feature=related
Ja trenuję systematycznie kuflem, serie ze zmniejszanym obciążeniem. I slalom gigant. Niestety czasami kończy się to źle - poważnym przetrenowaniem, ponieważ organizm nie jest przygotowany do tak wielkich obciążeń.
Wtedy zaczynam od mniejszych ciężarków na przykład 50g i mniejszej ilości powtórzeń.