@kanon1022Próbowałem rozkminić od czego to jest tym programem, którym sobie wyciągam pliki tekstowe, ale ich nic mi zawartość nie mówi. Jedyne co mi się trochę rzuciło w oczy to, że tam są pliki jakiś czcionek. Nie wgrywałeś kiedyś moda na jakieś inne czcionki czy coś?
Pytam bo ja tych pakchunk’ów 55 i 99 w swojej grze nie mam, a mam wersję Steamową (no chyba, że to są jakieś pliki tych bardziej bogatszych edycji gry - ja mam limitowaną, więc nie mam tego co w edycjach Collector’s i Ultimate) także co do tych plików to najlepiej niech się wypowie ktoś kto ma edycję Collector’s, albo Ultimate. No chyba, masz edycję standardową, albo limitowaną jak ja to wtedy tych plików nie powinno być.
W każdym razie - możesz spróbować je wywalić i sprawdzić czy coś to da choć nie sądzę. Natomiast jeśli wgrywałeś coś co nie było oryginalnie dołączone do gry to po odinstalowaniu gry te pliki zawsze tam zostaną - musiałbyś jeszcze raz odinstalować grę, wejść tam gdzie miałeś ją zainstalowaną i jeśli nadal będziesz miał folder S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl, a w nim jakieś pojedyncze pliki to najlepiej usunąć ręcznie ten folder i dopiero wtedy zainstalować od nowa bo bardzo możliwe, że po poprzednim usunięciu i reinstalacji zostały w folderze jakieś pliki, które nie są częścią gry, a jeśli usuniesz pozostałości ręcznie i zainstalujesz grę od nowa to będziesz miał 100% pewności, że masz czystą wersję gry.
Zapisy natomiast masz w folderze: C:\Users\TWOJA NAZWA KONTA NA KOMPUTERZE\AppData\Local\Stalker2\Saved
Co nie zmienia faktu, że jak odpalisz grę to powinieneś mieć możliwość wczytania zapisów - pamiętaj tylko, że w oknie z zapisami masz 3 sloty z zapisami - jeśli zaczniesz nową grę to automatycznie gra potem będzie domyślnie otwierała zapisy z tego slotu, w którym zapisy są najnowsze i będzie je podkreślała kreską (zajrzyj w spoiler - wrzuciłem tam przykładowy obrazek z obrazów google):
Jak masz podświetlony Slot 2, to kliknij Q, żeby cofnąć się do Slotu 1 i heja - tam powinny być Twoje stare zapisy.