Tyle że u mnie na x series S ten temat spawnu npc w tym wrogów w najbliższym otoczeniu pozostał. Spawnują się 5 metrów ode mnie. A miało być to rozwiązane. I może i jest ale nie na series S ;-). Niby mógłbym się przesiąść na PC ale mi się super gra na TV i bardzo lubię tą małą konsolkę
Witam, eksploracji ciąg dalszy. Po plenerze widać, że szykują się do DLC. Jakiaś dziwna okolica, miejscowość też, bardzo zacny Ambient tam idzie. Pozdrawiam.
I jeszcze ten drewniany mostek jak w OP 2.2, co były tam fanty od An i Fenrira do Bioradaru Co oni kombinują ?
Mam pytanie do grających w Stalkera 2. Jak często pojawiają się aktualizacje? Zacząłem grać zaraz po pojawieniu się gry, ale zrezygnowałem po 3 czy 4 pobraniu około 150 GB.
@smox no tak patche wychodziły, luty-marzec, potem maj-czerwiec. Chodzi mi o te takie główne z numerkami typu 1.2 czy ostatni 1.5. No i oczywiście po wyjściu każdego patcha po paru dniach jakieś hotfixy.
Ps. Dla niektórych zamiast pobierania patcha szybciej wychodzi odinstalować grę i pobrać całą od nowa
1 Gdzie mogę znaleźć tą wersję specjalną(rozbudowaną na maksi z celownikiem i tłumikiem) tej nowej broni (kora)
2 Jaki spawner polecacie prosty w obsłudze. I najlepiej z wytłumaczeniem jak krowie na rowie jak go zainstalować w wersji steam. Jak powszechnie wiadomo technologicznie jestem sto lat za murzynami i trzeba tłumaczyć jak staremu dziadowi.
Ten pistolet już widziałem ale gdzieś czytałem że jest już taki wymaksowany z wszystkimi dodatkami. A co to ten Nexus? W sprawie modów zawsze polegałem na tej stronie i waszej pomocy. Nigdy się nie zawiodłem i dlatego dopytuje tutaj.
Dobra sprawdzałem opis moda i te filmiki. Kurde tu trzeba jakieś kolejne programy i nie jest to łatwa instalacja. Nie ma czegoś prostszego dobrze działającego? najlepiej po polsku:)
Lecę kolejny przejście. Mam aktualną wersję i problem z Lexem legendą. Wcześniej problemu nie było. Stoi plecami i jedyne co mówi to “nie przeszkadzaj”. Gostka z anomalii elektrycznej wyprowadziłem. Ktoś wie jak to ogarnąć ?
Dzięki @tom3kb, @carlopapa. Jedno już wiem że bez dodatkowego programu się nie obejdzie. No nic ściągnie się jak się jednak zdecyduje po oszukiwać. Na razie lecę na podstawie a potem może jakiś spawner dodadzą na Steam.
Kurw… Jak ktoś się nie zna to niech nie rusza. Panowie próbowałem zainstalować ten UETools żeby już mieć i coś pochrzaniłem i gra się przestała włączać. Teraz ją reinstaluje. Może mi ktoś po Polsku jak krowie na rowie( nie znam się na technologii dlatego się pieprze) wytłumaczyć jak zainstalować ten UETools i ewentualnie później ten spawner.
Mam pytanie, czy jest dostępny mod do gry stalker 2 który pozwala podświetlać celownik na czerwono jeśli NPC jest wrogo nastawiony do mnie, tak jak to było w poprzednich grach.