Tym razem Emisja w Zonie była gigantyczna, jesteś gotowy odkryć co przyniosła ?
Gdzieś w głębi odczuwasz potrzebę jej zbadania ?
A może to już nie Zona Cię wzywa, tylko nowy niezbadany pierwiastek oferujący nieobliczalną moc.
Jesteś gotowy na nową przygodę ?
Pierwsza w Polsce impreza L.A.R.P. w klimacie S.T.A.L.K.E.R z elementami ASG z wykorzystaniem realnych detektorów Anomalii.
Nie, żebym się czepiał, ale może czas zorganizować do pomocy jakiegoś domorosłego grafika? Ten “plakat” to najgorsze co w tym roku widziałem. Na szczęście mamy dopiero 21 stycznia…
Mnie tam podoba się taka impreza. Cenię ludzi aktywnych, którzy potrafią i chcą coś zrobić. Lepsze to niż siedzenie na pryku przed komputerem i marudzenie. Trzymam kciuki i życzę powodzenia
Też trzymam kciuki, ale zauważyłem pewien błąd - LARP w Polsce w klimatach stalkera był organizowany już wiele lat temu. Przypuszczam, że nie jedna taka impreza się odbyła. Wystarczy jedynie poszukać informacji o tym.
Ludzie, którzy się tym interesują/pasjonują szybko zauważą tę nieścisłość.
Jako przykład mogę podać LARP, który odbył się 10 lat temu w okolicach Zielonej Góry.
Też trzymam kciuki, ale zauważyłem pewien błąd - LARP w Polsce w klimatach stalkera był organizowany już wiele lat temu. Przypuszczam, że nie jedna taka impreza się odbyła. Wystarczy jedynie poszukać informacji o tym.
Ludzie, którzy się tym interesują/pasjonują szybko zauważą tę nieścisłość.
Jako przykład mogę podać LARP, który odbył się 10 lat temu w okolicach Zielonej Góry.
Pierwsza w Polsce impreza L.A.R.P. w klimacie S.T.A.L.K.E.R z elementami ASG z wykorzystaniem realnych detektorów Anomalii.
Cytat
z wykorzystaniem realnych detektorów Anomalii,
tego nikt jeszcze nie robił, chodzi o anomalie, zawsze były otaśmowane, lub zaznaczone w inny wizualny sposób. U nas będzie detektor Anomalii i artefaktów, jak w grze.