Dobry pomysł z tym Siemieckim, ale jeśli miało by być o tym wojsku, to żeby to było Wojsko Polskie, np. z berylami, biało-czerwoną flagą na ramieniu.
Ja bym rozwalił monolit, a tym samym zonę wykorzystując obcych. Może to być posunięcie nowatorskie i obrazoburcze - czy graliście w jakiegoś moda w którym zona zostałaby zniszczna ?
Opcja z obcymi ciekawi mnie od dawna. Czy ktoś wykorzystał ten motyw w jakimś modzie? Jakieś ufo, katastrofa coś w tym kierunku? Nowa broń, zagadka do rozwiązania. Dziwna anomalia związana z katastrofą obcego pojazdu po nitce do kłębka? Kiedyś zdaje się w Fallout (1 albo 2) kiedy przemierzałem pustynię znalazłem rozbity spodek, dwa trupy obcych a obok spluwa. Ech Fallout. Wspomnienia.
BARDZO DOBRY POMYSŁ.
Trochę tych pomysłów różnych już macie, wiadomo główna fabuła musi być jedna ale, z niektórych pomysłów możecie zrobić całkiem fajne i wieloetapowe sidequesty.
Masz racje musimy to wszystko zgrabnie połączyć.
A na koniec po ostatnim kwescie stalker czyli gracz czyli ty dowiaduje się, że Siemiecki to klon - hybryda dzierżyńskiego/Pawłowa i Miczurina i dlatego ma posłuch i wiedzę w klimacie fauny i flory.
Chyba ostatni pomysł bo będzie ich za dużo i stracimy cel główny z oczu - nasz!!! mod .
Tytuł: Katar, podtytuł: kolumbijski lub: Katar kolumbijski
masz dostarczyc przesyłkę (jesteś najemnikiem) z jantaru od chemików do trepów z powinności.
Potem ich eskortujesz do pankow z woloności a ci po odpowiednim podziałkowaniu - czytaj dodaniu brudów itd/itp daja to - przesyłkę juz duzo wiekszą - twierdzy dilerów do Monolitu!!!, ci to działkują - kolejne brudy w koce i sprzedaja trepom którzy lądują pod pozorem sprawdzenia czausu pod kątem promieniowania na terenie czausu.
Z zony koka z wielkiej ziemi kasa i turyści itd/itp - wiele misji np. opieka nad turystami jako ochrona lub rozbójnik he he he, pojedynki np. rpg 15 kontra szturmowiki czy randka z chimerą - dulinem
patrz serial Michałycz : http://chomikuj.pl/zbyszekha/rosyjskie-humor/nasza+rasza-micha*c5*82ycz+sezon+1 .
Frakcje se moga walczyc o podział łupów z koki a ciebie moga ścigać bo ktoś musi być koźliną łofiarną…
p.s. http://stalkerteam.pl/topic/6893-stalker-terra-incognita/#entry75352
A na koniec po ostatnim kwescie stalker czyli gracz czyli ty dowiaduje się, że Siemiecki to klon - hybryda dzierżyńskiego/Pawłowa i Miczurina i dlatego ma posłuch i wiedzę w klimacie fauny i flory.
Chyba ostatni pomysł bo będzie ich za dużo i stracimy cel główny z oczu - nasz!!! mod .
Tytuł: Katar, podtytuł: kolumbijski lub: Katar kolumbijski
masz dostarczyc przesyłkę (jesteś najemnikiem) z jantaru od chemików
do trepów z powinności.
Potem ich eskortujesz do pankow z woloności a ci po odpowiednim podziałkowaniu - czytaj dodaniu brudów itd/itp daja to - przesyłkę juz duzo wiekszą - twierdzy dilerów do Monolitu!!!, ci to działkują - kolejne brudy w koce i sprzedaja trepom którzy lądują pod pozorem sprawdzenia czausu pod kątem promieniowania na terenie czausu.
Z zony koka z wielkiej ziemi kasa i turyści itd/itp - wiele misji np. opieka nad turystami
jako ochrona lub rozbójnik he he he, pojedynki np. rpg 15 kontra szturmowiki czy randka z chimerą - dulinem
patrz serial Michałycz : http://chomikuj.pl/zbyszekha/rosyjskie-humor/nasza+rasza-micha*c5*82ycz+sezon+1 .
Frakcje se moga walczyc o podział łupów z koki a ciebie moga ścigać bo ktoś musi być koźliną łofiarną…
p.s. http://stalkerteam.pl/topic/6893-stalker-terra-incognita/#entry75352
Skończyło mi się jakoś poczucie humoru Szanowny Kolego.
Skoro kolego Anatolu skończyło ci się poczucie humoru, co do mojego humoru to z góry przepraszam za to co było i postaram się omijać kolegę z moimi żartami.
W myśl zasady: o gustach się nie dyskutuje, będziemy od tego momentu omijać żarty w relacjach między nami i proponuję tylko suche rzeczowe fakty i stwierdzenia.
Z wyrazami uszanowania dla kolegi i innych kolegów stalkerów.
@vidkunsen Nie obraź się ale czasami jak czytam twoje posty (szczególnie te dłuższe) to aż mi się przypomina “nie wiem co bierzesz ale zmniejsz dawkę o połowę” Ale spoko powoli się przyzwyczajam do “twojego poczucia humoru”
Samokrytyka w normie i wiem, że nie każdemu służy pozytywnie przebywanie dłuższe w moim towarzystwie (kolesie są do mnie podobni).
Posiadam swoisty dar cZarnowidzenia, pragmatycznego postrzegania ocierającego się o wrózenie wiekszości spraw apokalipsy.
Mój czarny, ciężki humor nie każdemu sie podoba ale to nie jest powód do kłotni, wtedy włącza się szlachetna sztuka kompromisu i omijam w takim gronie/towarzystwie stronnę humorystyczną oraz zasadzam się na rzeczowej az do bólu szczerej i pragmatycznej rozmowie.
U ludzi, najbardziej cenię wolną wolę.
Skoro kolego Anatolu skończyło ci się poczucie humoru, co do mojego humoru to z góry przepraszam za to co było i postaram się omijać kolegę z moimi żartami.
W myśl zasady: o gustach się nie dyskutuje, będziemy od tego momentu omijać żarty w relacjach między nami i proponuję tylko suche rzeczowe fakty i stwierdzenia.
Z wyrazami uszanowania dla kolegi i innych kolegów stalkerów.
Wczoraj mi się skończyło poczucie ale dzisiaj zaczęło nowe poczucie żartuj dalej ja tez zaczynam się przyzwyczajać powoli do twoich żartów.
Spoko więc przybijamy blaty i nie ma wagi/sprawy.
Spoko więc przybijamy blaty i nie ma wagi/sprawy.
Zgoda. :yes:
:yes:
Najłatwiej się stopniowo uczy modowania, np. ustawiasz lunetę do Grozy, potem tekstury jakieś tworzysz, przedmiot. A po czasie już będziesz miał sporą wiedzę na temat modów.
Ps. Sprawdzałeś maila, dostałeś zaproszenie na dropa.
Ogłaszam konkurs na scenariusz naszego moda piszcie scenariusze a najlepszy scenariusz zostanie wdrożony do naszego moda.
- [*]
GG51791111
Pisanie scenariusza dla całego moda by mnie przerosło ale mógłbym pomyśleć nad jakimiś questami pobocznymi. Może niektóre jeśli by się spodobały można by wpleść w fabułę. Tylko nie wiem czy nie za wcześnie jeszcze na wymyślanie questów jak na razie robicie konkurs na scenariusz.
Częściowy zarys scenariusza już jest a kwesty można pisać potem można je wpleść do scenariusza .Scenariusz roboczy o obcych i próbie zniszczenia zony.
Czekam na propozycje imienia głównego bohatera naszego moda.ponieważ mamy już scemariusz.
Grzegorz Brzęczyszczykiewicz Albo w nawiązaniu do obcych Ripley, chyba, że prawa autorskie przeszkodzą
Anatol Pikasiak, nazwisko można zmienić