Schowek Kosti w Prypeci

Jestem w Prypeci i szukam Drzewa ze schowkiem Kosti :grin:
W poradniku jest pomyłka i zamiast Drzewa jest na zdjęciu Dzwig:dodgy:

W poradniku jest osiem możliwości ukrycia schowka na terenie Prypeci…więc gdzie tutaj pomyłka. Przeczytaj dobrze i postępuj według zdobytych informacji.

W poradniku jest osiem możliwości ukrycia schowka na terenie Prypeci…więc gdzie tutaj pomyłka. Przeczytaj dobrze i postępuj według zdobytych informacji.

Te same fotki są do Dźwigu I Drzewa ze zdjęciem Dźwigu (SPRAWDŹ sobie)

Mimo 2 h poszukiwań , nie znalazłem schowka na drzewie mimo to zadanie mi zaliczyło (mam opowiedzieć o schowku)

Nie znalazłeś schowka i zadanie się zaliczyło.? dobre. Fakt ,że nie sprawdzałem zawartości poszczególnych spoilerów…sprawdzę.
// masz racje Łobuz, fotki są te same,w poradniku jest wzmianka …
Poszukaj na drzewie pomiędzy Dworcem Autobusowym i Stadionem. Tylko skąd wiesz ,że twój schowek to akurat drzewo.? Czy Kostia mówi coś o drzewie.?
Przydałaby się fotka z tym drzewem by dołożyć do Poradnika…

Ten schowek jest na drzewie niedaleko dźwigu.Konkretnie to drzewo które rośnie przy ogrodzeniu tego boiska.Żeby sie do niego dostać musisz iść po ogrodzeniu (dość karkołomne :grin: )i w koronie drzewa znajdziesz plecak.Mówimy o boisku niedaleko dworca autobusowego

Dzięki po drodze do Czarnobyla nie omieszkam poszukać tego schowka:)
Nie lubię zostawiać nie dokończonych zadań a oprócz tego może coś przydatnego znajdę :grin:

Jak znajdziesz to koniecznie zrób fotkę miejsca w grze i w PDA :grin:
Ja miałem ten schowek w Prypeci w innym miejscu (opisanym w Poradniku :grin:)