Ostateczne schowki. Mam znaleśc 3 schowki. W jednym jest PDA.
W przedszkolu (znaleziony - 2 embriony)
W hotelu (?)
W mieszkaniu (znaleziony - tu było PDA i po znalezieniu tego schowka zadanie zostało zaliczone)
Ale chodzi mi o schowek w Hotelu. Po dłuższych poszukiwaniach poszedłem do poradnika (2 możliwości). Następnie poszedłem w grze do tych lokalizacji. Ale tam nie było żadnego schowka! Czy znalazłem nowe miejsce czy mam błąd? A może znalazłem wcześniej tylko nie pamiętałem o tym (wyskoczyła informacja że zaliczyłem zadanie)
PS.
Odnośnie poradnika “Schowki Kostii”
Na drzewie przy Dworcu Autobusowym
Na drzewie przy Dworcu Autobusowym (Click to Hide)
Poszukaj na drzewie pomiędzy Dworcem Autobusowym i Stadionem.
Były jeszcze schowki w budynkach mieszkalnych po lewej i po prawej stronie w szybach wind i w gruzowiskach na schodach a także przy wyjściach na podwórka tak pamiętam.Podaj dokładny opis schowka z PDA moze to coś przybliży
Nie bijcie mnie zbyt mocno ale mam wyłączony czas na wykonanie zadania.
Mam tylko problem/wątpliwości ze schowkiem w Hotelu.
Obydwa miejsca są dość trudno dostępne więc wątpię żebym zabrał je przez przypadek.
Ja znalazłem tylko jeden schowek, ten z PDA i zadanie zostało zaliczone, reszta nie jest wymagana do fabuły, jeżeli nie znajdziesz wszystkich stracisz tylko satysfakcję z zabawy i średnio atrakcyjne przedmioty.
Te do zadania to sobie znajdziesz bo to jest zadanie znajdż ukryte embriony.One po prostu są schowane w plecakach które trzeba odnaleść.I tych co potrzeba do zadania raczej w Prypeci nie będzie