Schowek Kuzniecowa na Kordonie

Tak jak w tytule, gdzie znajduję się schowek kuzniecowa? W PDA mam podpowiedź, że chodzi o parowóz ale żadnego schowka tam niema.

Skoro pytasz o ten schowek to raczej jesteś na początku moda i moim zdaniem możesz go odpuścić..
Jeśli chcesz grać w ten klimat lepiej zagraj w NS2016 lub poczekaj na OP 2.1 a najlepiej na OP-3
A radzę Ci tak ponieważ grałem do końca w NS, NS OP-02, NS 2016 i czekam właśnie na OP-3.
Co do Twojego pytania:

Jakoś daje radę, bo chciałem sobie spróbować ten jakże ‘‘legendarny’’ mod i jest w miarę, ok ale idzie raka dostać jak znikąd wyskakuje 20 pijawek czy misja w tej pieczarze. Dzięki za pomoc i filmik :slightly_smiling_face:

Nie pisałem tego co powyżej żeby Ciebie zniechęcić ale raczej uprzedzić. Ponieważ jedną z rzeczy która mnie wk… w OP-2 były schowki
i uwierz, że ten Kuzniecowa na kordonie jest lajtowy… BTW gdybyś potrzebował pomocy pisz :blush:

Jasna sprawa :slightly_smiling_face:

Jak mi zaproponowałeś to zadam ci jedno pytanie związane z tym modem w, którym momencie pojawiają się pająki i czy będzie ich w modzie od cholery? Pytanie ze względu na fobie i złe przeżycia z tajnymi ścieżkami hah

W sumie kojarzę pająki z Zatonem czy około 4/6 gry ale zawsze dobrze mieć przy sobie miotacz ognia od Wkręta który jest na MW (Magazynach Wojskowych) w bazie Wolności.

Wiesz może jaka jest przybliżona lokacja krzyża w zapomnianym lesie?

Najlepiej jest wchodzić od strony Doliny Mroku a od wejścia trzeba iść w lewo.

Teraz mam problem natury xray engine wywala mnie jak wczytuje save czy zapisuje gram na repacku i nie wiem, gdzie mogę logi znaleźć

@hadam Proszę bardzo:

FATAL ERROR

[error]Expression : error handler is invoked!
[error]Function : invalid_parameter_handler
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cpp
[error]Line : 804
[error]Description :

stack trace:

Ten log (jak dla mnie) nic nie mówi więc musisz zmierzyć się z wstawieniem do postu sejwa sprzed wylotu.

Dałoby radę podesłać save przed barem świetnie by było, gdyby ktoś miał już ukończone questy z zapomnianego lasu i wysypiska.

Stwierdziłem, że przeniosę się na wersje z 2016 dzięki za pomoc :slightly_smiling_face: