Nie mogę spać ![]()
Podaje mi komunikat (Jaki sen jest Strasznie)a jestem w barze:s
Nie mogę spać ![]()
Podaje mi komunikat (Jaki sen jest Strasznie)a jestem w barze:s
Łobuz nie wolno wykonywać zapisów podczas godziny strachu…jeżeli taki zrobiłeś wycofaj do tyłu i wejdź jeszcze raz do Baru. Często wówczas zawiesza się wewnętrzny zegar. Jeden z kolegów miał taki przypadek…Jeżeli nie pomoże ponowne wejście na lokację, będziesz musiał doprowadzić GG do stanu nieprzytomności ( po prostu graj do upadłego)… Wówczas zemdleje i po pewnym czasie obudzi się na nowo.
GG nie może spać w czasie godziny strachu…może spać przed nią, lub po niej.
Miałem taki sam przypadek, naprawiło się w końcu samo, poczytaj ten wątek:
http://www.stalkerteam.pl/Thread-Problem-ze-śpiworem
Dzięki chłopaki za porady , padłem już nieprzytomny i obudziło mnie zwarcie i dalej to samo jest .
Ale nic to będe grał dalej nie lubię się cofać .
Mam jeszcze kilka problem
Dzięki chłopaki za porady , padłem już nieprzytomny i obudziło mnie zwarcie i dalej to samo jest .
Ale nic to będe grał dalej nie lubię się cofać .
Mam jeszcze kilka problem
- jak użyć embrion mięsacza i innych gdyż zrzucałem je nawet z wieży w barze i nic się nie dzieje .
-Znalazłem w zombie Babci dziwny bochomaz ( białe i wygląda jak główka berła ) opisany dziwnymi literami (nie cyrylicą )co to jest i do czego to służy ?
Jeśli chodzi o problem ze snem to raczej posłuchaj Vorenusa i cofnij się do sejwa sprzed zapisu w godzinie strachu (zawsze obwieszczają ją wyjące syreny alarmowe). Nie zaleca się wtedy sejwowania - lepiej odczekać z godzinę wewnętrznego czasu gry przed zrobieniem zapisu. Ja tak robię i na razie jest OK.
Później gdy w grze robi się ciężko, brak snu robi zbyt upierdliwy, a ładowanie zapisów w Soliance sam wiesz jak długo trwa.
Sprawę dziwnych części potworów załatwia ten wątek:
http://www.stalkerteam.pl/Thread-Tajemnicze-części-potworów
// Sprawą “bohomazów” zajął się sam trul3. Więc chyba możemy liczyć na spolszczenie.
Dzięki za instrukcję uruchamiania embrionów. Nigdy się za to nie zabierałem, bo na brak stworów nie narzekam …
Dzięki za porady ![]()
Przeczekałem do 3 emisji (zwarcia) i mogę już spać ![]()
Rozgryzłem już jak stosować embriony ![]()
Wsadzamy w slot od pistoletów i bierzemy do rąk (używamy)
przyciskamy przycisk strzału na 10 sekund , embrion sam nam wypada z rąk i się aktywuje (wyrasta dany stwór )![]()
Zalecam stawanie na zboczu wzgórza ,żeby embrion sam się odtoczył od nas jak najdalej:P
Po zabiciu mamy organ danego potwora ![]()
Yurek dzięki za info w sprawie Bohomazów:D