Rysunek koncepcyjny w photoshopie bez wklejania bez mattepaintingu i bez tekstur. Rysowany od zera !!
Oceńta ![]()
http://pietrekm.deviantart.com/art/Zona-118957567
Prace rozpoczęte. Zdradzę ,ze to bedzie portal monolitu :] Pozdro.
[ Dodano: Czw 23 Kwi, 2009 ]
Praca niemal skonczona ale zmiana nastąpiła i nie jest to portal :]
A może tak połączymy siły i do mojego opowiadania ‘Świt’ coś narysujesz. ![]()
Kawał dobrej roboty Owitz! 10/10.
PS. Na następny concept - art proponowałbym Tobie narysowanie jakiegoś potwora z gry w fajnym otoczeniu (np. pijawa w mrocznym Czerwonym Lesie lub atak Czernobylskiego Nibypsa z masą klonów).
Jak już wcześniej napisałem, jeśli chodzi właściwie o concept-art, to możesz narysować coś na wzór fabryki, gdzieś na tle zachodu słońca. To tylko moja propozycja ![]()
Dzięki za pozytywne opinie. Szkoda tylko ,ze jest tak wielu neidowiarków ( przecież to widać ,ze jest rysowane ). Ale nic to następny art już się smaży ale pewnie to potrwa bo czas rozdysponowany dla żony i pracy…choć te kilakdziesiat minut na dzień moze uda się skołować jakoś :]
Pozdro.
Jak mi żona pozwoli
To napisz na PW adres mail do żony i napiszę petycję w imieniu użytkowników, aby pozwoliła Ci tworzyć - Twoja praca: świetna. ![]()
Ja nie nie doceniam po prostu trochę mnie zatkało jak zobaczyłem ten rysunek.
[ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Pon 13 Kwi, 2009 ]
A może lepiej - “doceniam”?
To nie jest screen. Doceń twórczość kolegi. Gdybyś miał styczność z Photoshopem, to wiedziałbyś, że jest to rysunek. Popatrz na trawę, podłoże, szyny - w stalkerze wygląda to inaczej, nawet anomalia jest inna.
:shock:
To jest rysunek?! Przecież to screen. Dałbym sobie za to głowę uciąć…
Co do samego aktu ,stwórczego’'. Najsampierw gralem sobie potem zatrzymałem w danej lokacji wziąłem ołówek i kartkę naszkicowałem mniej więcej wyglad lokacji . Wskoczyłem na skaner potem do photoshopa i na podstawie szkicu zacząłem malować. Ofkoz nie wszystko zgadza się tak jak w grze czyli identycznie co do milimetra i ksztaltu ale to koncept .
Jak mi żona pozwoli to jeszcze namaluje jakiś klimatyczny koncepcik.
Pozdro dla ekipy.
Zeby nie było to nie jest przemalowywanka raczej coś jak ,malowanie z natury’’ Bierzesz farby i idziesz w plener heheheeh.
[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 ]
Zlukajcie tutaj :
http://stalker.filefront.com/potd/115527
Hehe niektórzy nie wierzą ,ze to rysunek :]
O to mi wlasnie chodzi.
Myślę, że są to tereny przy Bazie “Wolności”, nie mam innego pomysłu.
Mi to przypomina magazyny wojskowe.
Bardzo mi się podoba, gdybyś nie napisał, to zaraz bym się zastanawiał, która to lokacja.
Fajnie, że jesteś w naszej społeczności, może zaproponujesz jakieś logo Elvisowi, do naszej strony.
[ Komentarz dodany przez: Elvis Scatter: Nie 12 Kwi, 2009 ]
He, he… Logo na nowy styl już mamy.
He he thx za good recenzje. Rysowałem to kilka godzin dziennnie przez jakieś 5 dni.
Pozdro.
Też na początku pomyślałem że to screen. Naprawdę jestem pod wrażeniem. 10/10 ![]()
Wygląda prawie jak screen, chłopie, ciekaw jestem ile się nad tym męczyłeś
Concept art rzeczywiście wygląda ciekawie. Naprawdę nie poznałbym na pierwszy rzut oka, czy jest to właściwie screen z gry, czy praca samodzielna. Dobrze prezentowałby się zachód lub wschód słońca, w każdym bądź razie dobra robota. Nie powiem, masz smykałkę do tego :->