Shoker Weapon Mod 2.1/2.0/1.0

Ale launchera chyba nie zrobią. Nawet angielska wersja używa oryginalnego launchera

Jestem w kontakcie z autorem i jest on zgodny stworzyć wersję polską, tylko borykam się z problemem, dlatego launchera jeszcze nie ma.

Autorem polskiej wersji “guzików” jest @Кристофер (Kpuc)

1 polubienie

O_O | O mój Boże.

Napisz im żeby naprawili jedną rzecz w launcherze.

Update 3giga szuka XR_3DA.exe a powinno być xrEngine.exe

@litosns, ten launcher to nic innego jak zmodyfikowany launcher od NLC6 dlatego szuka tego pliku.

A nie da się tego zmienić?? zwykła zmiana skryptu by szukał xrEngine.exe??

Zmiana skryptu… Trzeba by napisać do twórców (Shoker, aplet) jak zmienić ścieżkę, lub samemu “rozpakować” launcher.

Nie wiem po co tak czekam, jeszcze mizeri nie skończyłem

Na jakim etapie jest lanucher, albo kiedy możemy się go spodziewać?

Jest to kompatybilne z Armory mod ???

Tak jest w 100% kompatybilny tylko wbudowany w shokera spawner nie będzie wychwytywał nowszych przedmiotów tylko te z oryginalnego stalkera COP plus nowe kombinezony ale ja wole bez armor moda jest ciekawiej a i tak jak oberwiesz 2 kulki mając na sobie kombinezony z armor mod padniesz jak byś nosił zwykły nie ulepszony kombinezon świt :stuck_out_tongue: nowe modele kombinezonów z shokera są nawet nawet :slight_smile:

qwert jesteś w stanie określić jak długo jeszcze będzie nam dane czekać na to spolszczenie?

Mam pytanie czy ten mod z M.S.O. (Massive Simulation Overhaul) będzie miał konflikt ?

Będzie, M.S.O. używa własnego menadżera broni. Ale przecież w Shokerze 2.1 masz modziki na lepszą inteligencje NPC?

A dzięki Mietek.

Na jakim etapie jest poprawianie launchera tego moda?

Jak idzie z lanucherem? Ujrzymy spolszczenie?

Ludzie kiedy będzie te spolszczenie i czy bedzie te spolszczenie.

Spolszczenie najprawdopodobniej jest już zrobione, tylko czekają z jego wypuszczeniem na lanuchera którego ani widu ani słychu. Wypuście to spolszczenie a jak lanucher będzie gotowy to wtedy jakiś update albo coś bo wszyscy czekają.

Dobry pomysł. Napiszcie petycje do Qwerta odrazu :stuck_out_tongue:

Do wersji 3.0 ma zostać dodana funkcja uderzenia kolbą (bądź pięścią w innych przypadkach typu śruba i lornetka)

Wideo

3 polubienia

Już mi ślinka cieknie na myśl o nowym shokerze ŁUUUU! będzie się działo jak coś z tego będzie.