Witam. Gram w tego moda i mam pytanie mam misję na narzędzia dla Kardana i Azota i za nic nie mogę ich nigdzie trafić obszukałem już wszystko i nie ma ich. Czy ktoś mi pomoże i powie gdzie szukać ich? Dzięki z góry za pomoc.
Spróbuj wykupić lokalizację narzedzi u Sowy
Robiłem tak i nie ma ich tam dlatego piszę tu z pytaniem gdzie mogą być mniej więcej.
Jupiter, Cementownia wśród podzespołów dla Azota, na jednej z półek - narzędzia zdaje się podstawowe.
Tam znalazłem części do radia i nic więcej a narzędzia wcieło gdzieś.
Lokalizację narzędzi używanych przez Kardana i Azota do modyfikacji broni i pancerzy kupujesz u Sowy. Po zakupie na mapie masz normalny znacznik ( taką walizeczkę ) Sprawdź czy na mapie w PDA masz ustawione by ci pokazywało wszystkie znaczniki. Już ktoś ( nie powiem kto
) się kiedyś upierał, że mu znikły narzędzia, a okazało się, że po prostu na mapie miał odhaczone pokazywanie zadań pobocznych.
// Bardzo śmieszne, w pewnym wieku to już się staje normą :biggrin: LD
Koledzy mam pytanie w kwestii zadań dla bandytów w Jupiterze.Odprowadziłem gościa w okolice tunelu i ni stoi i żadnej kwestii a temat dalej jest otwarty .
wszystko włączone a narzędzi nie ma. Czytałem gdzieś że bywa tak że mogą się ze spamować w innych miejscach niżeli są na nie namiary może u mnie tak zrobiło.
On na moście na chwile przystanął (most zawalony obok cementowni). W tym momencie powinieneś z nim pogadać.
Już wiem dlaczego nie miałem namiarów na narzędzia tam trzeba płacić elektronicznymi rublami, ale jak je zarobić lub gdzie wymienić ruble normalne na elektroniczne?
Po zebraniu fleszek na specjalne ulepszenia dla Informatora kupisz płyte hakerską u handlarza stojącego na przeciw Brody lub w Janowie u handlarza stojącego koło Hawajczyka. Klikasz płytkę w inwentarzu po zakupie i instaluje się ściąganie kasy z trupów (to będą te elektroniczne)
Już wiem dlaczego nie miałem namiarów na narzędzia tam trzeba płacić elektronicznymi rublami, ale jak je zarobić lub gdzie wymienić ruble normalne na elektroniczne?
Nie grałem w tą wersję ale we wcześniejszej w karty można było wygrać, u Sowy na pewno nie pamiętam innych miejsc.
Kurde ciężki ten mod te całe fleszki i te elektroniczne ruble nie wiadomo gdzie co jest.Poradnik by się zdał to by trochę ułatwiło zadanie.
Właśnie znalazłem do kalibracji tak jak wcześniej bez wykupienia płyty przez przypadek zbierając dokumenty w fabryce Jupiter w pierwszym budynku gdzie spawnuje się oddział najemników po podniesieniu papierów.
Wiem gdzie to jest sprawdzę tam jeszcze raz bo za 1 razem jak tam byłem ich tam nie było.
Jeżeli masz problemy to proponuję skorzystać z http://www.stalkerteam.pl/topic/969-sigerous-mod-17-opis-linki-polonizacja/+ http://www.stalkerteam.pl/topic/2345-przewodnik-do-sgm-17-by-maur/ bardzo pomocne.
Jutro na serwerze i w pierwszym poscie powinna pojawić się nowa wersja polonizacji zawierająca poprawkę błędu zgłoszoną przez Korn06 (brak opisu toreb medycznych).
Nowa wersja oznaczona datą 11.04.12 jest kompatybilna z wcześniejszymi sejwami, więc wystarczy pobrać i nadpisać.
I tu mam mały problem nie mogę zdobyć tej płyty aby pobierać elektroniczne pieniądze z zabitych a dalsza gra nie ma sensu. Muszę coś wy myśleć jak tą płytę jednak zdobyć. Chyba że ktoś zna sposób jak to obejść i ja zdobyć w inny sposób.
Jak pamiętam to w Geonezis płytę z odpowiednim oprogramowaniem kupowało się u Informatora na Skadowsku po wykonaniu dla niego zadań z fleszkami. Bodajże po pytaniu czy ma takie oprogramowanie Informator wysyłał nas po fleszki. Po przyniesieniu chyba nawet jednej pojawiała się opcja z kupnem / dostaniem płyty.
Witam, znalazłem taki błąd w grze, pierwsze zadanie dostarczyć przesyłkę, dostarczam zalicza mi zadanie a przesyłka zostaje w ekwipunku. Czy aby nie będzie to miało wpływu na fabułę lub gre to niewiem.