Na ap-pro.ru w temacie na stronie 13 jest nowy patch z 19.01.
W jakim temacie??? Wszedłem na 13 stronę ap-pro-ru (tutaj link http://ap-pro.ru/news/13). I gdzie jest ten patch??? Nie ma tam w ogóle tematu o SGM 2.1…
Sorry, że się denerwuję, ale mam hopa na punkcie tego moda, śiągnąłem go przed chwilą i własnie dostałem informację, że patch z 19/01/12 jest “gdzieś w polsce południowej koło kapliczki za skrzyżowaniem” :mad: :mad: :mad:
Ledwie doleciał i już krzyczy…pewnie zupa była za słona.
To nie zupa. Za to wczoraj przyjechałem taksówką (-450), a auto zostało zamarznięte w Balicach. Do tego po drodze złapał mnie mój alergiczny katar. Po auto będę musiał jechać, jak się ociepli No i teraz zacząłem grać na patchu z 18/01 bo boję się instalować dalszych (brakuje mi tego z 19/01, który jest gdzieś pod Myślenicami). To się i pluję. Jak odpalam PDA i widzę Dolinę Mroku, Agroprom, Magazyny Wojskowe, to mi się z jednej strony gęba smieje, a z drugiej strony nóż w kieszeni otwiera. A co Wy się tak ze mnie nabijacie, Buber? Ja tu bym raczej jakiejs pomocy oczekiwał, a Wy tu stalowe kulebiaki sobie ze mnie robicie :pirate:
Będzie spolszczenie SGM 2.1 i Geonezis 2.0 - polepszyło sie?
Chociaż dla maniaków to i nawet bukwy mogą być widze
A za tą taryfe jak płaciłeś to pewnie krew z palców poszła , dlatego taki nerwowy jesteś , rozumiem
We wszystkich trzech zdaniach, które napisałeś - masz rację. A co do trzeciego to najbardziej :yes: (żadna słona zupa tego nie przebije). Daj proszę cynk, jakbyś niechcący zlokalizował tego patcha…
Papczos ty wszedłes na 13 podstrone strony głównej. Na stronie głównej klikasz w link forum. Po przejsciu na forum na górze masz rysunki klikasz w trzeci rysunek. Jesteś na forum modów do CoP tam znajdujesz podforum SGM 2.1 przechodzisz na strone 13 jest post napisany na zielono klikasz i pobierasz.
A czy jako osobie niezbyt biegłej w tych rosyjskich forach, mógłbyś mi po prostu wkleić link? Byłbym bardzo zobowiązany, w końcu po to je wymyślono (to znaczy te linki, nie rosyjskie fora )
Na tymże forum cała sekcja Sigerousa (1.7, 2.0, 2.1) dla Zewu: http://sigerous.ru/forum/54 Zawiera opisy przejścia, rozwiązywanie problemów, błędów… Ja opieram się na tej stronie.
Witam wszystkich fanów S.T.A.L.K.E.R-a ostatnio zacząłem przygode z sigerus 1,7+geonezis jednak na mojej 9600gt to wiadomo rewelacji nie ma,na niskich i tak dość często zwiecha lub wywalenie do pulpitu,ale to ogólne problemy.Dziś pograłem w wersje 2,0+geonezis addon 2,0 i faktycznie tak jak piszecie jest o wiele lepiej-wyższe ustawienia i szybsze ładowanie i bez wywalania.No i tylko to niecierpliwie oczekiwane spolszczenie(wielkie słowa uznania i szacunek dla ludzi wykonujących pl) i będzie znów wspaniała przygoda.
Powitać. Wywalało przy przejściu z lokacji (kombinowałem z całkowitym zmniejszeniem grafiki jak i z dynamicznymi wiadomościami i kicha) Jupitera na Zaton - zwieszka, niestety menadżer i normalne wczytanie od nowa już w Skadowsk - wywalenie bez x ray-a. Na 2.0 pograłem kilka godz tylko na Zatonie i tylko zadania na czuja, bo pa ruski - to człowiek zabył z podstawówki , więc nie wiem jak z przejściami.