Sigerous mod 2.2 wersja Jenot Edition PL -Nowa gra

Pobrałem Sigerous mod 2.2 wersja Jenot Edition PL i zainstalowałem .Gdy daje nowa gra (wybieram tryb trudnosci stalker ) to wyskakuje mi taki log .

Expression    : !m_error_code
Function      : raii_guard::~raii_guard
File          : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
Line          : 748
Description   : ...l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\scripts\vsmod.script:11: attempt to index global 'VS_send_news' (a nil value)

Pobierałeś z tej strony Sigerous Mod 2.2 Jenot Edition .Zrobiłeś instalację Jenota zgodnie z radami Yurka z pierwszego posta?

Pobrałem Sigerous mod 2.2 wersja Jenot Edition PL i zainstalowałem .Gdy daje nowa gra (wybieram tryb trudnosci stalker ) to wyskakuje mi taki log .

File          : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
Description   : ...l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\scripts\vsmod.script:11: attempt to index global 'VS_send_news' (a nil value)

​ U mnie zawsze jest tak samo log ten też się pojawia przy przejściu na inną lokacje , gdzieś w temacie moda na naszym forum jest wyjaśnione jak naprawić ten błąd.

Ok poszukam :slightly_smiling_face:

Zainstalowałem na nowo Zew prypeci i zainstalowałem moda według tego Sigerous Mod 2.2 Jenot Edition .I teraz mam takiego loga ;(

Description   : ....a.l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\scripts\_g.script:2191: attempt to index local 'file' (a nil value)

https://yadi.sk/d/Pf76S-XkgvroB sprobuj tego.

Dalej to samo i to już dawałem do gamedata według tego Sigerous Mod 2.2 Jenot Edition

bartek12326789-w postach o Dezerterze na str.2 jest opisany taki błąd i wyjaśnienie kobala z 21 paź 2012 a brzmi to tak

-Po mojemu to brakuje ci plików.Więc pobierz moda jeszcze raz i rozpakowywuj tym czym jest pakowane.

Jak może być brak plików ? jak waży wszystko tyle samo co miało ważyć i pobierałem przez Internet Download Manager

U mnie po zastosowaniu tej poprawki nowa gra się uruchamia tylko mam wyloty przy przejściach na nowe lokacje.