Witam gdzie ostatnie dokumenty w podziemiach agropromu, z góry dzięki.
@Mickozak02 - Jeśli to miały być dokumenty dla łącznika, to zobacz.
Hej kondotier, dzięki za odpowiedź obejrzałem filmik, ale nadal mam ten sam problem gość pokazał jak znalazł dwa dokumenty i poleciał do łącznika, ale mam zadanie, żeby znaleźć trzeci, czyli ostatni dokument nie nie wiem gdzie on jest czy w podziemiach Agropromu, czy gdzieś na zewnątrz w jednej z baz w Agropromie, nie wiem co robić, pomóż proszę🆘
@Mickozak02 - dawno grałem w tego moda i inne odmiany, to nie pamiętam szczegółów i się mieszają.
Ale tu masz gameplaya po polsku, to sam możesz znaleźć odpowiedni odcinek. I w razie problemów pytaj jego autora.
https://www.youtube.com/watch?v=QUFh7QjpOfI&list=PLqdK5xoXsbqngX_lFVjVafqW9evi4OoUF
Tu jeszcze jeden po rosyjsku. Patrz 34.00
https://www.youtube.com/watch?v=HthROAVuGDU
Dwa dokumenty to wszystko co trzeba znaleźć.
Czy jeśli instaluje spolszczenie to muszę zaczynać od nowa grę ponieważ jestem w zatonie a trochę zajęło mi dojście tam, także czy w polonizacji moda jest ten świetny z zewu prypeci lektor polski?
Edit// Jeszcze mam jedna prośbę, link do patcha z 09.03 nie działa, mógłby ktoś go zaktualizować albo przesłać plik gdzie indziej?
Pobierz moda z Mega tam będziesz miał wszystko w jednej paczce. I mod i fix i spolszczenie.
W sumie po wrzuceniu polonizacji lepiej było by grać od nowa. Nie wiem czy tak będzie ale może być tak, że te rozmowy co już odbyłeś i np zadania w pda będziesz miał po rosyjsku, po wrzuceniu polonizacji i graniu dalej, a nowe już po polsku. Albo w ogóle to się posypie ![]()
Może jakiś tłumacz podppwie ![]()
Fix 19.03 - https://yadi.sk/d/1VdRsuk5Zu5B4
@tom3kb dobrze pisze - lepiej zacząć od początku.
To ja, znowu. Piszę tutaj i nie wiem czy jest to odpowiedni temat ale chciałbym prosić jeśli ktoś by mógł wysłać, save zaraz po dotarciu do Zatonu. Nie chce mi się od nowa przechodzić kordonu i bagien. Save na “czysty” spolszczony SGM 2.2 z tym fixem.
Witam, czy jest jakaś nowa wersja tego moda?Chciałem sobie zagrać. Wszystko odnośnie instalacji zrobiłem poprawnie , jednak po uruchomieniu samej gry zaraz po filmie na początku wywala od razu z gry.Co robić?
@kamilion16 - Przede wszystkim podać Fatal Error z loga błędu.
A na razie ostatnią wersją tego moda było:
Najbardziej grywalna część, ale jej autor spieprzył sprawę celowników.
@kamilion16 - Poczytaj tutaj:
Powodów tego błędu może być wiele.
Siema, mam problem z modem. Zrobiłem wszystko według listy i w momencie instalacji spolszczenia gra się psuje. Biorę nową grę i wyskakuje błąd xrengine. Jeśli spolszczenia nie wgram to grę mam po rosyjsku, ale działa.
@rangerpl - Rada na teraz i na zawsze.
Mając taki problem lub podobne z wylotami, musisz wstawić Fatal Error. Jeśli nie wiesz gdzie go szukać, to przeczytaj w dziale dla początkujących.
Witam mam problem mianowicie po pierwszym filmiku grę wywala a z loga nie wiem jak odczytać pomożecie???
FATAL ERROR
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : …a.l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\scripts\_g.script:4415: attempt to index local ‘file’ (a nil value)
a poniżej cały log do wglądu
Witam. Dołączyłem do Świtu i dostałem zadanie na likwidacje poltergeistów. Po ich zabiciu nazwa i opis zadania zupełnie zniknął, pozostała tylko ikonka. Pokręciłem się po okolicy i nie znalazłem nic co mogłoby się jeszcze przydać do tego zadania. Podczas rozmowy z dowódcą Świtu mam tylko opcję “wciąż nad tym pracuję”. Próbowałem też wczytywać save a nawet restartować grę, nic to jednak nie dało. Wie ktoś o co chodzi z tym zadaniem?
Ktoś mi może to wytłumaczyć? bo ja nie wiem co się tu stało właśnie.
Po odbiciu wszystkich lokacji dla ugrupowania “Świt” nic dalej nie ma a zadania oddać nie mogę ![]()
PS - Udało mi się naprawić przez kilkukrotne ładowanie sejwa.
Mod ukończony. Jest bardzo interesujący i posiada wiele możliwości zdobycia mocnego ekwipunku. Podobało mi się, że można ulepszać arty oraz można wziąć ze schowka broń Striełoka. Niestety były i momenty jak np pola minowe których wręcz nienawidzę w tym modzie przez co daje mu 7/10**.**
Wylot do pulpitu przy próbie naładowania wincheatera 13000.
@kmicic0 - Wylatujesz, bo to nie Kolubryna.
Ale tak już bez żartów. Po takiej informacji jak Twoja, nie pozostaje nic innego jak
Gdzie log wylotu?