Co oznacza ta pomarańczowa pierwsza od góry ikona? Da się coś zrobić z rozmywającym się obrazem?
Wysokie stężenie toksyn we krwi. Łyknij antidotum (wygląda jak fiolka z aspiryną tylko z czerwonym krzyżem)
Dokładanie to ‘Psychodelin’ służy do usuwania toksyn.
Mam pewien problem ( prawdopodobnie ) Doszedłem do tej Doliny Mroku, dałem walizkę z kasą Akiłowi, po czym od razu dostałem misję, by dotrzeć do Magazynów Wojskowych. No tu w tym tkwi problem, bo nie mam ani jednego przejścia na lokację, a zadanie by dotrzeć do tych Magazynów wyświetla mi się, że mam gadać z tym Akiłem, który nie chce wcale gadać. Wczytywałem już parę razy wcześniejsze save ale też nic To jest jakiś błąd czy ja po prostu nie wiem co zrobić Zauważyłem też, że nie mogę zabić renegatów w bazie.
Czy mógłby ktoś udostępnić jakiś save z gry? Proszę o nie komentowanie tego, i wyzywaniem jako lama, sam nie umie przejść, bo już się z takim traktowaniem spotkałem.
Mini fix 0.2 do SGM 2.2 by Creon
ZMIANY
-odnowione ekrany ładowania poziomów
-poprawione ikony
-poprawki tekstowe
Sposób instalacji
SGM 2.2
Patch z 19.03
Minifix z zamianą plików
A jak tam z wydajnością na mapach z CN ciągle takie ściny jak w CN (tzn. po paru minutach gry na wczytanej mapie w CN spadał do 20 nawet mniej FPS’ów). A w SGM 1.6 mam na Dx8 ze 25-30 fpsów więc mogę w tej Nowszej wersji spodziewać się tylu dodatków że ścina za ściną?
Mam takie pytanie, w starych wersjch SGM (1.6 i 1.7) było od groma nowej broni mosiny, kilka rodzajów ak ioraz cała masa złomu, teraz w 2.2 zauważyłem póki co tylko pancerze z starszych wersji. Czy broń też sie pojawia czy potrzebny jest gun pack?
@ M3Fis70
U mnie paradoksalnie nowe levele chodzą o wiele lepiej niż te oryginalne. Płynnie i bez kłopotów.
@ Ashenmoor
Potrzebny jest gun pack żeby zwiekszyć ilość broni w SGM 2.2. Ta wersja ma mocno okrojoną oryginalnie ilość broni.
Konieczny gun pack i w ustawieniach uruchomienie oddziałów Alfa bo to właśnie oni dysponują tą lepszą bronią.
Czyli rozmuem że gun pack dodaje nowe uzbrojenie tylko alfie i ze nie można “po staremu” nabyć nowego złomu u handlarzy lub znaleźć w skrytkach/przy poległych oponentach? zajrzałem do plików z Gun packa i odetchnąlem z ulgą są stare karabiny/pistolety i nawet kilka nowych ujrzalem
A ja zadam jeszcze lepsze pytanie. Co to odział alfa?
Grupy najemników które mają za zadanie pozbawić cię życia. Tropią cię po całej Zonie. Nigdy nie wiesz kiedy cię zaskoczą. Na początku gry jest z nimi trochę adrenaliny, bo są bardzo dobrze wyposażeni. Później to dostarczyciele amunicji.
Siemanko stalkerowcy , może ktoś podpowiedzieć gdzie dokładniej jest np dodatkowa nagroda Kołmagora w Dolinie Mroku po zadaniu zebrania dokumentów dla Lukasa .Te jago wskazówki to za czorta nie pomagają. a i jak się wydostać z DM ? ok już są wyjścia po prostu nie znalazłem 3 dokumentu w x18
Widzę że jesteśmy w tym samym miejscu, ale ja nie mogę odszukać tych trzech schowków
Dokumenty dla Lukasa w byłej bazie Wolności miałem 1-przed wejściem przez główną brame koło dżwigu(żuraw) w krzaczkach kało sciany;2-po wejściu przez brame na lewo za rozwalonym kontenerem na śmieci;3-w kanale z radioaktywną wodą w krótkim tunelu
Trochę nie na temat, ale nie mogę otworzyć spoilerów - najpierw jest napisane show, potem pokaż i już nie da się otworzyć.
Spróbuj zalogować się przez inną przeglądarkę.
A gun pack można wrzucić kiedy się chce czy tylko na początku?
Na początku.