Sigerous Mod

Inne możliwości ściągnięcia moda i fiksa ze strony: http://sigerous.ru/forum/13-285-1

Mod: https://yadi.sk/d/oT3dmn-p8nYsv

Fiks: https://yadi.sk/d/DjcXXTpEYuCi3

1 polubienie

Witam, proszę o podanie aktualnego linku do spolszczenia, ze strony stalkerteam nie działa, w/w cloud.mail.ru też już wygasł.

Ten z pobieralnii jak najbardziej działa przed chwilą sprawdziłem.

Oops! An Error Occurred

The server returned a “500 Internal Server Error”.

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Takie coś mi się pojawia, bodajże od wczoraj ?

Próbuj co jakiś czas. Pewnie jakieś problemy z połączeniem.

Dzięki

Mam jeszcze problem na samym początku gry, podczas przeszukiwania ciał wywala do pulpitu, log błędu.

FATAL ERROR   [error]Expression    : I != levels().end() [error]Function      : GameGraph::CHeader::level [error]File          : e:\stalker\patch\_1\_0004\xr\_3da\xrgame\game\_graph\_inline.h [error]Line          : 171 [error]Description   : there is no specified level in the game graph : 22 stack trace:

Logi błędów wstawiamy w code <>. cichy

W takim wypadku pomaga wczytanie ostatniego zapisu. Powodem jest niewłaściwe miejsce spawnu.

Dzięki za poprzednie pomocne posty a miał ktoś może coś takiego, że za każdym razem po odpaleniu gry trzeba na nowo po swojemu włączać ustawienie sterowania grą ? Czyli np. jak jest klawisz “w” do przodu, zmieniam, żeby ten ruch był strzałką do góry, wychodzę z gry, odpalam ją po paru h, wczytuje sejwa i znów muszę zmienić ruch do przodu zamiast “w” to klawisz w górę. Niby pierdoła, ale po kilkunastu wczytaniach sejwach już trochę zaczyna wkurzać..

• aby mod zachował Twoje ustawienia sterowania z klawiatury, robisz zmiany, dajesz zatwierdzenie i wychodzisz z moda aż na pulpit. Dopiero wtedy zostają zapisane w user.ltx. Ponownie wchodzisz do

1 polubienie

Dzięki

A wie ktoś może, gdzie jest kontener, który otwiera się kluczem Wilczarza ? Załatwiłem gościa na Rostoku.

• jeszcze taka uwaga. Wywołujesz usera, klikając w jego nicka przy awatarze. Tak się nie robi. Zobacz, jak się wyświetla Twój nick w tym postcie.

Trzeba wstawić małpę “@” i bez odstępu zacząć z klawiatury wpisywać nick tego, do kogo się zwracasz. Po wpisaniu kilku znaków ( to zależy ile jest nicków podobnych ), rozwinie Ci się kontekstowe okno z nickami. Klikasz na ten właściwy i masz go na żółtym tle. Wszystko. Spacja i piszesz posta. W ten sposób możesz przywołać dowolną liczbę forumowiczów. I na tym forum, dziękuje się klikając w zielony przycisk ze strzałką. Z używaniem czerwonego do negacji, radzę zastosować umiar i rozwagę.

1 polubienie

4 godziny temu, paolo_15 napisał:

gdzie jest kontener, który otwiera się kluczem Wilczarza ?

Na południe od tunelu z elektrami (tego przy palącym się helikopterze). Szukaj zielonego wagonika.

spoko, obiecuję poprawę a teraz jeszcze parę pytań:

• mam klucz naukowca od garażu w dolinie mroku, gdzie dokładnie on jest ?

• i ta sprawa płyt kevlarowych, mam trzy, brakuje płyt 4 i 5 stopnia

56 minut temu, paolo_15 napisał:

mam klucz naukowca od garażu w dolinie mroku, gdzie dokładnie on jest ?

Info ze strony domowej moda: garaż jest na terenie fabryki (tej z wejściem do X-18).

57 minut temu, paolo_15 napisał:

i ta sprawa płyt kevlarowych, mam trzy, brakuje płyt 4 i 5 stopnia

Info ze strony domowej moda: czasami można kupić u Arniego na arenie, znaleźć w schowkach i dostać w nagrodę za zadania wykonywane dla Łukasza.

1 polubienie

Witam,

Czy jest sposób żeby z wersji 1.006 pl ( z Cd-action ) “zrobić” 1.0004 tak żeby ten mod działał ?

Witam,

następnym razem proszę używać forumowej wyszukiwarki

//stalkerteam.pl/applications/core/interface/js/spacer.png

wielkie dzięki, używałem tylko jakoś nie wpadłem na użycie słowa degradacja :|, mój błąd, jeszcze raz wielkie dzięki.

Czy wie ktoś, czemu na Jantarza asysten Siemieniow do nas strzela, " jest na czerwono" ? Doktorek w bunkrze też jest “czerwony”, ale przynajmniej nie ma giwery i chce z nami gadać..

A przy samym bunkrze nie rzucałeś granatów? Mod nie wie, że te gostki są za betonową ścianą, bierze tylko odległość do wybuchu.

Witajcie drodzy Stalkerzy . Mam problem - problem dotyczy cienia Czarnobyla a dokładnie walk na arenie - mod sgm . pokonuję wszystkich przeciwników - i na końcu zostaję z dwoma trupami zabitych wojskowych . - i za nic w świecie nie mogę wyjść z areny !. czy robię coś źle  , czy czegoś nie dostrzegam ? pozwolę sobie wstawić zrzuty ekranu dla wizualizacji problemu . Jak widać na zrzutach są tylko zakratowane drzwi - których nie mogę w żaden sposób otworzyć - do-okoła  betonowe ściany . Po poprzednich walkach gra od razu przerzucała mnie do postaci organizującej walki . Po pokonaniu wojskowych zostałem na arenie . wcześniej obchodziłem budynek do okoła  i można było wejść od drugiej strony i było jak mi się zdaje wyjścia z areny - kraty przez które widziałem wnętrze obiektu . Natomiast teraz otacza mnie beton i dwa zakratowane przejścia - zamknięte !!.  Proszę o pomoc - wyjaśnienie . Walki na arenie podjąłem aby zdobyć zmodyfikowany kombinezon dla naukowców który znajduje się w pomieszczeniu koło postaci organizującej walki - pomyślałem że jak wygram wszystkie walki to zdobędę wstęp do tego pomieszczenia gdzie znajduje się zmodyfikowany kombinezon i dostarczę go naukowcom - kończąc zadanie .

Z wyrazami szacunku Namargon .