Też gram w tego SGM-a ale jeszcze nie doszedłem do tej walki. Za dużo nie pomogę ale tak na przyszłość porada, ja robiąc walki na arenie zawsze dmuchając na zimne (bo przeczuwam, że coś może się skaszanić) najpierw robię save przed rozmową o walce. Gdy walka się zaczyna robię drugiego na jej początku. Jak walka kończy się pomyślnie i mnie teleportuje do szefa od Areny to nadpisuję save-a z rozmową i tak w kółko do końca walk.
Wiec nawet jak mi się coś nie powiedzie w danej walki to zawsze mam save-a z przed rozmowy i nie muszę dużo powtarzać.
No sprawa załatwiona . Zrobiłem kilka innych misji , i potem przyszedłem na Arenę i walczyłem tylko już nie robiłem zapisów w czasie walki - tylko przed i po walce - walki prawie skończone ! - została tylko walka dodatkowa !. Wszystkim za pomoc bardzo dziękuję i pozdrawiam .
gram w Singerous mod bardzo fajny ,ale mam problem dostania się na górę po artefakt . Miałem się spotkać z lisem znalazłem go i dowiedzieć się na temat Striełoka to się dowiedziałem w tym budynku jest nie wiem co to anomalia co cały czas mnie tam przeciąga i ciężko jest się dostać po ten artefakt
@Karolson12223 masz przecież jeszcze wejście z drugiej strony budynku. Tam też jest anomalia?
A co dotyczy screenów. Nie musisz używać hostingów. Klikasz F12 i w katalogu zapisów masz katalog ze screenami, które dołączasz do wpisu za pomocą kliknięcia w “dodaj pliki” , z linii ze spinaczem pod oknem wpisywania.
tam Anomalia jest cały czas problem w tym wiem że mam jakoś przejść , przez dziurę w dachu i właśnie się dostać po ten artefakt ta anomalia to umożliwia
Po pierwsze, zacznij pisać z dużymi literami, kropkami, przecinkami i bez wytłuszczania. Na razie twoje pisanie to bełkot, z którego trzeba się domyślać.
Nie zmienisz sposobu pisania, nie będzie odpowiedzi.
Pisałem o wejściu z drugiej strony budynku, Ty o tym ani słowa. Próbowałeś wejść tamtędy?
Anomalie są zależne od emisji. Nie możesz teraz, czekaj na emisję, abo przyjdź innym razem, np. wracając z Wysypiska.
Właśnie próbowałem . Niestety ta anomalia czy wejdę na górę ,czy będę na dole nadal mnie będzie przeciągać szkoda . Bo pewnie nie ruszę misji do przodu
19:00 Lis 22:00 Na wysypisku 27 Informacja o nagrodzie na Kordonie (art ) 30:00 W hangarze. Bez rozmowy SMS o Krecie.
Nie zabijaj Biesa jak to zrobił gracz. Nic Ci to nie da i jest bez sensu. A co dotyczy arta, to widocznie anomalia go broni do czasu zadań na Wysypisku.
Wybrałeś dość leciwego moda, bo mimo że u nas jest od 2011r, zrobiony był w 2007r. Wątpię, aby ktoś kto w niego grał, jeszcze pamiętał co w nim było, tak że jesteś zdany sam na siebie i resztę pokazanego gameplaya.
DODANO: Pomimo wyłączonego ABP, nie mogę pobrać spolszczenia.
Mam taką informację: cyt: “Niestety, nie udało się odnaleźć tej strony”.
@Allen - Niestety, ale z nowego linka też się nie da pobrać.
Taka informacja.
error "redirect_uri_mismatch"
error_description "The redirect URI provided is missing or does not match"
error_uri "http://tools.ietf.org/html/rfc6749#section-3.1.2"