Sigerous Mod

Niestety żadne z tych rad nie działa…jak nie ginie od anomali, to ginie zabity przez najemników nim do niego dotrę…a jak już przeżyje to nie chce iść dalej…ręce opadają…z tym nie spotkałem się w innych modach… :wallbash: :wallbash: :wallbash:

@jerczi, ja miałem podobnie, za groma Krugłow nie mógł przejść anomalii za tunelem. Wpadłem na pomysł, jak już wychodził z tunelu i zbliżał się do anomalii, które go uśmiercały, to zapisałem i wczytałem. O dziwo przeszedł zdrów i cały.

W tym jest problem, że ta anomalia w którą wchodzi znajduje się koło ławeczki przy pierwszym zatrzymaniu się Krugłowa…ja w tym czasie likwiduje pościg… :wallbash: :wallbash: :wallbash:

1 zapis zrób przed tą ławeczką z anomalią i zaraz wczytaj na nowo. Anomalia powinna zmienić miejsce. Jeżeli to nie pomoże to trzeba by wejść jeszcze raz na tą lokację. Powinno być ok.

Gdzie mogę znaleźć płytę kewlarową 5-go stopnia…przeleciałem pół zony i nic..HELP !!! :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Pogadaj z wartownikiem przy zbrojowni Wolności, Nagańskim. Powinien dać ci zadanie odszukania jakiejś broni. Bodajże nagrodą była płyta kevlarowa 5 poziomu.

1 polubienie

Bardzo dziękuję za podpowiedź kobal…leci plusik… :thumbsup:

Witam,

Mam problem,otóż nie mogę zapisać gry po zniszczeniu posterunku trepów. Zawiesza mi się gra i dupa :frowning:

Żadnego loga nie ma.

Wpisałem w fsgame.ltx > $app_data_root$=true|false|E:S.T.A.L.K.E.R - DCKpucpModprofile

Ale i tak nic nie pomaga,tak samo przeinstalowanie moda :confused:

A ten posterunek wojskowy zniszczyłeś ot tak sobie? O ile pamiętam, jest na to odpowiednie zadanie, może to jest przyczyną zawieszania się gry. Poza tym, grasz na patchu 1.004 ? To ważne!

Tak,gram na patchu 1.004 i oryginalną mam grę. Właśnie mam te zadanie od Wilka :slight_smile:
Właśnie jak zawsze rozwalam trepów to nie mogę później zapisać gry :frowning:

A autozapis przy zmianie lokacji działa ? Przeskocz na chwilę na Wysypisko i spróbuj tam zapisać.

Bez problemu mogłem przejść na Wysypisko. Autozapis działa.

Wygląda, że nie umie ci się wczytać jakiś skrypt. Cofnij się o kilka zapisów wstecz i spróbuj jeszcze raz podejść do tematu. Może w wiosce zostało coś do zrobienia przed atakiem na posterunek. Gra ułoży się inaczej i może zaskoczy.

Już jestem po Jantarze. Po prostu nie zapisywałem,zrobiłem wszystkie zadania jakie da się zrobić w Kordonie.Jak przyszedłem na wysypisko to normalnie już było. Teraz znowu ten sam problemu u Łukasza (Wolność).

Jak ktoś ma ten sam. Po prostu nie zapisywać :slight_smile:

Mam problem :

*```
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : WinMain
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\x_ray.cpp
[error]Line : 736
[error]Description :
[error]Arguments : stack overflow

Najczęściej przyczyną jest przeładowany / niewyrabiający silnik gry. Zmień rozdziałkę na mniejszą, zmniejsz szczegółowość i co tam się da. Może pomoże.

Czemu jest tak ubogo jeśli chodzi o Sigerousy do SoC-a…? Do CoP-a wygląda to extra a tu lipa.

Bo wydali tylko jednego do SoC :wink:

Bo wydali tylko jednego do SoC :wink:

I do tego autor błyskawicznie zarzucił jego wsparcie, koncentrując się na SGM do Czystego Nieba (niby też wyszedł tylko jeden, ale bardzo lubię w niego grać, bo jest dobry i dużo bardziej dopracowany niż pierwsze SGM do CoP)

Kurde , zainstalowałem moda , polonizacje, odpalam , pokazuje sie to okienko małe na pulpicie , po chwili znika i nic…

Bez loga ani rusz:

Windows XP - C:Documents and SettingsAll UsersMoje dokumentySTALKER-SHOClogsxray_nazwaużytkownika.log

Windows Vista/7 - C:UsersPublicDocumentsSTALKER-SHOClogsxray_nazwaużytkownika.log

1 polubienie