Ja też tylko nie palę
Z 3 rzeczy na P to ja nie pale resztę jak najbardziej
Ja również nie.
Fajek nie palę już parę lat,ale gorzałkę a owszem,bardzo chętnie-pod warunkiem ,że nie robię akurat formy na siłce :mrgreen:
Ja nie palę papierosów i nie piję alkoholu.
Coś tam trochę tekstu wrzuciłem. Mam pytanie czy ktoś z Was pali papierosy? Bo jeśli nie to wyrzucę to z tekstu, bo o piciu nie wspominam :mrgreen:
- Filippo tez. 2. Podobno nie te same.
Waga: 60kg
Wzrost: 176cm
Podałeś już podobne informacje.
To mamy komplet, tylko miejski duch się miga
Panowie jestem pod wrażeniem
Wszystkie inne informacje ściśle tajne.
Jestem jak duch, a Wy możecie opowiadać o mnie legendy. Cokolwiek widzieliście czy też słyszeliście, jest tylko złudzeniem miejskich pogłosek.
Elvs bo zaczniemy sobie wyobrażać, a to może Ci się nie spodobać jak każdy poda coś od siebie to albo wyjdzie super gość albo Qwasimodo (żeby nie było to był żart), albo coś pomiędzy
Waga: n/a
Wzrost: n/a
Elvis Scatter aka Sylvester Stallone. Dobrze zbudowany. Wszystkie inne informacje ściśle tajne.
Elvis nie daj się prosić…zdradź te mocno skrywane tajemnice
Wiek: n/a Waga: n/a Wzrost: n/a Elvis Scatter aka Sylvester Stallone. Dobrze zbudowany. Wszystkie inne informacje ściśle tajne.
To ja też podam - wzrost 180 cm., waga 80 kg.,czyli budowa ciała średnia. Dużo czytam i wydaje mi się, że jestem opanowany (choć oczywiście do czasu).
[_ Dodano : 2009-02-19, 00:48_]
Śmiało atakuj…jak już chłopy podają parametry to i ja się dorzucę…194cm,113kg wagi…,może tak źle nie będzie z tymi rkm-mi,jakoś podołam je dźwignąć,muszę tylko się skoncentrować na siłce na przedramieniu bo to nie przelewki
Imponujące warunki. Te rkm - y pasują do Ciebie idealnie, od razu przypomina mi się ten gość z “Predatora” z Kosiarą.
Śmiało atakuj…jak już chłopy podają parametry to i ja się dorzucę…194cm,113kg wagi…,może tak źle nie będzie z tymi rkm-mi,jakoś podołam je dźwignąć,muszę tylko się skoncentrować na siłce na przedramieniu bo to nie przelewki
Juz szesciu
Cieszę się, to jeszcze czekam na Mr Bas-a.
Juz szesciu. Ja mam 15 [czekam na lato i upragnione 16], 176 wzorstu, jestem chudy. Z pulapkami to akurat trafiles, bo jestem dobry w rozbieraniu roznych rzeczy na czesci pierwsze i skladaniu ich potem do kupy.