Ok dzięki panowie, vidkunsen na razie nie daje rady ( chyba że wiesz kto ma na wymianę? ). Kazik jak coś ogarniesz to daj znać (rzeczywiście mam receptę ale jeszcze nie mam chyba jakieś Łuski do jego zrobienia). Dziś spadam, jutro się odezwę. Pozdrawiam i dziękuje.
Sprawa rozbiła się o to, że sorry ale grasz bardziej chaotycznie niż ja
W tym wszystkim brakowało artu Łuska.
Z tego co pamiętam zadanie na nią i receptę daje Max Luber ten którego trzeba uwolnić z Doliny Mroku.
Powiązane jest to z bandytami ale Ty wcale tego nie robiłeś itd… itd…
Musiałem dopisać Łuskę do sprzedaży u Sidora ale potem wszystko robiłem jak książka pisze.
Podczas jednego z zadań dla Prapora otrzymałem Korale Babci potrzebne dla Sacharowa
Pokończ wiele zdań z PDA. Jesteś dopiero w 13tym dniu a ja skończyłem w 180coś. Ale za dużo rzeczy pomijasz
i możesz mieć mieć kłopot taki jak ja miałem, że utknąłem w fabule.
Obecnie wystawiam Ci sejwa na Kordonie u Sidora. W międzyczasie zlikwidowałem najemników pod mostem. Dałem
Kuzniecowowi 10 butelek wódki na urodziny. Zostało mi 6 a muszę zebrać 13 żeby iść na Agroprom
odzyskać dokumenty dla Kuzniecowa. Za wykonanie tego zadania dostaniesz Transmutator TO JEST BARDZO WAŻNE !
U Sidora Skrętaki można wymienić na wódkę. Receptę na Skrętaki masz w Encyklopedii. Potrzebne rzeczy do uwarzenia
masz w plecaku.
Rób tak jak na filmie od 17:00
Masz dużo fantów przejrzyj wszystko dokładnie kasy też trochę nazbierałem
Gdyby coś pisz.
Wielkie dzięki Kaziu, wszystko gra ( nawet dałeś sobie radę z najemnikami pod mostem, ja próbowałem ich rozwalić ale mi nie szło i dałem na wstrzymanie). A ten Skalp to powinien być w ekwipunku? Bo odpaliłem save i go nie widzę ( zadanie na jego znalezienie jest zaliczone). No to w weekend będę miał czas, to ruszam dalej w zone.
Ci najemnicy pod mostem mają imiona typu Ted Ed John i tak snajperką można ich było namierzyć z tym że masz wyłączoną opcję Identyfikowanie NPC w menu włącz ją. Zlikwidowałem też BTR przy przejściu Dolina Mroku -> Kordon.
Skalp Kontrolera masz w ekwipunku w kontenerze na artefakty.
Zacznij grę od tego zadania dla Kuzniecowa które opisałem wyżej. Gdybyś nie mógł zdobyć wódki to na bazie Bandytów w Dolinie Mroku jest 30 butelek w pomieszczeniu za drzwiami z kratą. W razie dalszych pytań pisz.
Pozdrawiam Stalkerze