Programik oprócz samego “spawnera” ma też wiele innych użytecznych opcji, w moim przypadku bardzo przydaje się “zmiana pogody” ( ESC → W ), gdyż ulewny deszcz i burza strasznie zamula mi “starego blaszaka”. Trzeba tylko znać nazwy systemowych presetów pogodowych i wpisać je w pojawiającym się okienku (ja najczęściej używam “dry” ) i działa świetnie.
Używając Notepada++ bardzo łatwo można sobie przetłumaczyć opisy przycisków i podgrupy.
U mnie nie działa opcja likwidowania anomalii, powoduje wylot, ale wielu innych nie sprawdzałem. Spawn przedmiotów, NPC-ów i mutantów oraz zmiana pogody działa świetnie.
Pozdrawiam
P.S - Opcja ESC-> O (nie zero) służy tylko do podglądu całej zawartości programu. Jest też chyba opcja zaliczania aktywnych ale niemożliwych do wykonania zadań (nie sprawdzona).
Używając Notepada++ bardzo łatwo można sobie przetłumaczyć opisy przycisków i podgrupy.
U mnie nie działa opcja likwidowania anomalii, powoduje wylot, ale wielu innych nie sprawdzałem. Spawn przedmiotów, NPC-ów i mutantów oraz zmiana pogody działa świetnie.
Pozdrawiam
P.S - Opcja ESC-> O (nie zero) służy tylko do podglądu całej zawartości programu. Jest też chyba opcja zaliczania aktywnych ale niemożliwych do wykonania zadań (nie sprawdzona).
Do plików dołączony jest dokument tekstowy z listą przedmiotów, artów, broni, częściami mutantów oraz dokumentów występujących w grze. Nawet nie znając rosyjskiego metodą prób i błędów możesz spróbować znaleźć to co chcesz. W razie problemów pytaj.
Antonku - kanon ma trochę rację - bez znajomości alfabetu nonłacińskiego - osoby przeglądające tekst cyryliczny mają takie same odczucia, jak ja oglądający “robaczki” arabskie.
Witam, troszkę późno ale zawsze Wstawiam przetłumaczony spawner. W archiwum jest lista wszystkich przedmiotów z OP-2 przetłumaczona na angielski ( zawsze to coś ) i opis co do czego i jak. Pozdrawiam
Dohrál jsem OP2 na repacku a teď se chci pobavit.Nainstaloval jsem čistou verzi + vypnutí anticheatu.Chci tam nainstalovat spawn menu ale nefunguje.Složku gamedata z horního příspěvku jsem vložil z přepisem dat, ale menu pauzy,ani v menu po zmačknutí Esc nic nejde.Neví někdo kde je asi chyba?
Mám ruský základ SOCH + OP2 + patch + fix + polštinu.
SPawner działa i robi co trzeba, jest dostosowanay do spolonizowanego OP-2 z patchem z 23.02.2018. Co nie znaczy, żę nie będzie działał z poprzednia wersją, ale nie sprawdzałem.