Śpiwór

Nazwa modu: Sleeping bag

Autorzy: Amk team

Spolszczenie modu- Lukass1613

Opis: Teraz możemy spokojnie przespać długie i ciemne noce w " Czystym Niebie".

Instalacja:

Wrzucasz folder “gamedata” do folderu gdzie zainstalowany jest “Stalker - Clear Sky”. Oczywiście nie zapomnij o edytowaniu pliku fsgame.ltx jeśli nie instalowałeś wcześniej żadnych modów. Należy także usunąć plik localization.ltx, znajdujący się w folderze configs. Działa na wersji PL, ale mod jest po angielsku. Spolszczenie modu znajduje sie poniżej.

Download:

Śpiworek

Spolszczenie:

Pobierz

Plik wrzucamy do folderu gamedata\configs\text\pol.

Do pełnego spolszczenia brakuje tylko opisu śpiwora.

Pamiętam, że na wersji 1.5.05 gra wykrzaczała się z tym modem.

The Iceman a tobie na 1.5.08 idzie ten mod??? nie sprawia ci problemów..?

Oficjalnie mod nie jest (przynajmniej w pełni) kompatybilny, ponieważ zmienia on skrypty.

panowie działą na 1.5.08??? czy bedem iec bug trapka???

Czasem też jak łykniesz napój to nie uśniesz ale to krótko po tym masz zablokowane spanie

Bohater sam decyduje, kiedy powinien pójść spać. Prawdopodobnie jest to przedział od 8-10 h.

Ściągnąłem mod i działa (razem ze spolszczeniem) tylko mam jeden problem. Mianowicie Gdy chcę użyć śpiwora, aby przeczekać kilka godzin, po lewej wyskakuje mi komunikat “Nie jeste? zmęczony”. Gdy straciłem trochę hp i kondycji, dalej wyskakuje ten komunikat.

Co to znaczy nie zapomnij o edytowaniu pliku fsgame.ltx?

To znaczy, żebyś nie zapomniał o edytowaniu pliku fsgame.ltx :wink:

Najlepiej zobacz moje tematy w tym dziale.

Co to znaczy nie zapomnij o edytowaniu pliku fsgame.ltx? Ja nie instalowałem wcześniej modów

Ja ze solanki wyciąłem śpiwór i działa ja 1.5.05

W redme pisze że testowane na 04 a na też 03 działa? Ktoś testował?

Sprawdź. Jeśli nie będzie działać to wywalisz…

W redme pisze że testowane na 04 a na też 03 działa? Ktoś testował?

AMK zawsze coś fajnego wymyśli… To taka konwersja z SoC :wink:

Fajne ,fajne , bo to bez sensu że stalker przez tyle dni w Zonie wogóle by nie spał :frowning:
Mam pytanko ,moja wersja CS to 1.5.01 a jak wgram patcha to muszę zaczynać od początku ale mi się nie chce .Jest jakiś śpiwór na wersję 1.5.01 ?
Edit: Już nie ważne mam wersję 1.5.10 i random moda :slight_smile:

Devell Edytuj poprzedni post.:stuck_out_tongue:

Nie widziałem takiego moda i chyba nie istnieje z racji na zabugowanie tej części gry mało jest do niej modów.