Spolszczenie do Merge mod 2015

Mój pierwszy temat więc jak mnie wywalą to no problem. Słyszał ktoś coś o spolszczeniu do moda Merge mod 2015, link tak dla pewności https://www.moddb.com/mods/merge-mod/downloads/merge-mod ? Modzik cud miód ale angielski jakoś średnio do stalkera pasuje…

Nie, tej składanki nie ma po polsku.. Te mody, które są spolszczone do CoCa masz w jego dziale, w skrócie, kilka weapon packów, te dodatkowe questy itp.

Możesz przyjrzeć się temu modowi? Przede wszystkim, czy to jest mod, czy tylko jakiś dodatek. Mod z 2014 r., więc byłaby to znów czasowa perełka.

A tu krótki filmik z rozgrywki w niego.

https://www.youtube.com/watch?v=dUyt4_AI0cw

Zrzuty z niego znalezione w necie, też są ciekawe.

Jak na moje oko to to zwyczajna sklejanka jest. AtmosFear, Absolute Nature (jeszcze w starej wersji), stara paczka broni OWR 2.1 (pochodząca jeszcze najpewniej z czasów przed narodzeniem Chrystusa) i jakieś pomniejsze pierdoły, którymi raczej nikt by się nawet dzisiaj nie zainteresował jak nowe artefakty, inna muzyka w bazach, nowe pancerze i hełmy i tym podobne.

Poczytałem wczoraj o tym modzie, to zwykły Zew Prypeci tj. fabuła niezmieniona, żadnych nowych zadań, lokacje oryginalne z Zewu - to jest po prostu zbiór dodatków takich jak:

• AtmosFear 3

• Absolute Nature 3.1

• paczka broni OWR 2.1 tak jak  wyżej podał

• Variation mod (chyba chodzi w nim o zróżnicowanie lootu znajdowanego przy ciałach)

• Artifact mod ( pewnie zmienia statystyki artefaktów)

• nowa muzyka w “barach”

• fix na niedostępne schowki

• dodatkowe pancerze i hełmy, a poza tym to tylko jakieś pomniejsze poprawki zawiera

Więc tak szczerze to nie wiem czy warto się w ogóle tym interesować bo można sobie samemu złożyć takie coś i dodatkowo mieć lepszą paczkę broni typu STCoP i wszystko mieć po polsku także… 

1 polubienie

Nie znam angielskiego, dlatego zapytałem Ciebie. Wyjaśniłeś sprawę i po zabawie. Nie powinno więc być więcej takich pytań, jak to z #1 .