Witam. Nie działa mi spolszczenie. Mam wgrany AO3 i OA i po uruchomieniu gry ze spolszczeniem wyskakuje takie coś Screenshot.net
A pierwszy post się czytało
W razie błędów z brakującym plikiem msvcr120.dll instalujemy pakiet Visual C++ Redist 2013 x86.
Zacznij od tego.
Mam ten pakiet już dawno zainstalowany
Widać że błąd oznacza brak animacji PM’a której szuka silnik. Spartaczyłeś instalację, szczególnie dodatku na broń.
A masz system 32 bity czy 64, bo jak 64 to bym dorzucił jeszcze do niego wersję.
Ale najpierw zerknij do tego tematu, bo wczoraj był podobny problem i wyszło, że nowy kolega namieszał w instalacji
//stalkerteam.pl/applications/core/interface/js/spacer.png
Win 7 x86
Spójrz co napisałem… przeinstaluj od nowa te dodatki.
Zrób reinstal moda bo pewnie namieszałeś w kolejności instalacji modów. W pierwszych postach masz opisane wszystko po kolei.
To do AO3 jest polonizacja? ;-; chyba już wiem przez co miałem error. Nawet nie wiedziałem, że jest polonizacja do AO
Polonizacje to są już do 3 weapon packów, także masz wybór A niedługo do następnych modów wiec radzę przeglądać tematy.
Ej to do OA też jest osobne spolszczenie?
Tak. Pierwsze posty i instrukcje.
I ostatnie pytanko. Chcę sobie wgrać addon zwiększający dmg broni z Ao3 i nw czy pierwsze wgrać spolszczenie czy ten addon.
I teraz to sam nie wiem. Po pierwsze nie wiadomo jak działa z CoC 1.4.22 bo jest niby do starszej wersji.
Po drugie podejrzewam, że jak go wrzucisz na spolszczenie to strzelam, że przywróci angielskie opisy broni itp. Jak go wrzucisz przed spolszczeniem, to może się okazać, że pliki spolszczenia przywrócą oryginalne parametry broni z AO
Jak chcesz to zaryzykuj i instaluj w najgorszym razie mogą cię czekać 3 reinstalki moda jak coś nie zadziała i będziesz musiał wrzucać od nowa.
Sam addon testowałem bez spolszczenia i działał.
To możesz sprawdzić tak, otwierasz jakieś pliki broni z tego addonu zwiekszającego ich parametry. Zapamiętujesz sobie jakie miał wartości. Potem w spolszczeniu też otwierasz plik tej samej broni i patrzysz na te same parametry. Jeśli są mniejsze to po wrzuceniu Spolszczenia na AO i ten pack zwiekszający obrażenia od broni, spolszczenie przywróci ci parametry standardowe giwer w AO
Wszystko działa pliki Ao3 i tego addona się nie gryzły więc jest ok. Teraz tylko OA i ten addon na namiot i jestem gotowy wyruszyć do Zony.
No to gitara
Dzięki za pomoc. Ps. mogę ci jakoś dać +rep czy coś. Na tym forum jeszcze nigdy nie pisałem i nw
Przy postach masz takie strzałki do dawania plusów zielone, minusów czerwone ale jako turysta (nowy na forum) nie jestem pewien czy możesz z nich korzystac, pewnie dopiero jak trochę postów napiszesz i przeskoczysz do kolejnej rangi.
“Dzięki” wystarczyło